Ο Αντετοκούμπο μπήκε στο... Μatrix: «Στη ζωή, κανείς δεν δίνει μία γ@μ... δεκάρα αν σουτάρω με 62%» (vid)

Ο Αντετοκούμπο μπήκε στο... Μatrix: «Στη ζωή, κανείς δεν δίνει μία γ@μ... δεκάρα αν σουτάρω με 62%» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμπλεξε την κινηματογραφική ιστορία του Matrix με τη ζωή του, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται στην πραγματική ζωή, αν εκείνος αγωνίζεται στο ΝΒΑ.

«Έχετε δει το Matrix;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Η αναφορά στη sci-fi περιπέτεια και σημείο αναφοράς στον κινηματογράφο στα τέλη των 90's, δεν ήταν τυχαία. Ο Giannis ήθελε να πει κάτι. Και το έκανε.

«Δεν θα κοιτάξω ποτέ πίσω σαν να κλαίω για ένα τρόπαιο. Δεν πρόκειται να μπω ξανά σε αυτή τη... φούσκα. Αυτό είναι το Matrix», είπε ο Αντετοκούνμπο στο Athletic.

Και συνέχισε: «Έχετε δει αυτή την ταινία, με τον Νίο; Είναι πραγματικότητα, είναι σε ένα σκάφος και τότε φορούν αυτό...». Ο Γιάννης σταμάτησε να μιλάει και άρχισε να κινεί τα χέρια του, σαν να δείχνει τη στιγμή που ο Κιάνου Ριβς απελευθερώνεται από τον έλεγχο των μηχανών. Θυμάστε τι σκηνή, σωστά;

«Όταν βγάζω τη φανέλα, αλλάζω πάνες»

«Τότε ξεφεύγει και είναι απίθανο. Σε κάτι τέτοιο βρισκόμαστε, το ξέρετε; Έρχομαι εδώ, φοράω τη φανέλα μου και ξαφνικά είμαι μία απίθανη φιγούρα, ένας μύθος, ένας Greek Freak. Αλλά όταν τη βγάζω, πάω πίσω στο σπίτι, αλλάζω πάνες, ξέρετε τι λέω; Αρνούμαι, αρνούμαι να πέσω στη... φούσκα, που δημιουργούν όσοι μου λένε ότι "έχεις πάρει τις περισσότερες ψήφους στο All Star Game" ή "Σουτάρεις 60% στα εντός παιδιάς" ή "σουτάρεις με 40% στα τρίποντα μετά το All Star Game". Κύριοι, όταν πρέπει να αφήσεις τα παιδιά σου στο σχολείο και μιλάς με άλλους γονείς ή τους δασκάλους, κανείς δεν σκέφτεσαι ή σου μιλάει για να σουτάρεις με 62% στα εντός παιδιάς. Κανείς δεν δίνει ούτε μία γ@μ... δεκάρα. Κανείς - μα κανείς - δεν νοιάζεται γ@μ@το», είπε ο Αντετοκούνμπο.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα