NBA, Λίλαρντ: Η άνοδος από το τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια

NBA, Λίλαρντ: Η άνοδος από το τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια

Ντέμιαν Λίλαρντ

bet365

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ σουτάρει με καλύτερα ποσοστά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Μπακς και στο Μιλγουόκι έχουν λόγους να αισιοδοξούν πως θα συνεχίσει έτσι ως το φινάλε.

Οι Μπακς πέτυχαν μια σημαντική νίκη επί των Κλίπερς στο Λος Άντζελες, με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να αναλαμβάνει τα ηνία στο φινάλε και να αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο clutch είναι. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποθεώνει, μεταξύ άλλων, την επιθυμία του και την ικανότητά του να αναλάβει τις ευθύνες στο φινάλε. Κάτι που άλλωστε ήθελαν και οι Μπακς όταν τον έκαναν δικό τους το καλοκαίρι.

Ο Λίλαρντ έχει παρουσιάσει μια αστάθεια στη σεζόν, με τα ποσοστά του να έχουν πέσει σημαντικά όπως είχαμε δει και πριν από μερικές μέρες. Ωστόσο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Μπακς, ο Λίλαρντ πλησιάζει τα συνηθισμένα στάνταρ του, κάτι που θέλουν και στο Μιλγουόκι.

Ο Λίλαρντ σούταρε 7/13 τρίποντα κόντρα στους Κλίπερς συνεχίζοντας τις καλές βραδιές του από την περιφέρεια. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Μπακς, με Κλίπερς (δύο), Γουόριορς και Λέικερς, ο Λίλαρντ σούταρε συνολικά 20/44, ανεβαίνοντας πάνω από το 45%. Συνολικά στις εντός παιδιάς προσπάθειές του σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια έχει 40/80.

Τα τρίποντα του Λίλαρντ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Μπακς

  • Vs Κλίπερς: 4/9 3π.
  • @ Γουόριορς: 5/10 3π.
  • @ Λέικερς: 4/12 3π.
  • @ Κλίπερς: 7/13 3π.
@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα