Λίλαρντ - Μπέβερλι: Σμίγουν στο Μιλγουόκι μετά από μία σχέση... μίσους (vids)

Λίλαρντ - Μπέβερλι: Σμίγουν στο Μιλγουόκι μετά από μία σχέση... μίσους (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μπέβερλι Λίλαρντ Μπακς

bet365

Ο Μπέβερλι είναι πλέον συμπαίκτης με τον Λίλαρντ στους Μπακς, ένα δίδυμο το οποίο έχει το δικό του παρελθόν στις κόντρες και τις παρεξηγήσεις.

Οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τον Πάτρικ Μπέβερλι, έναν παίκτη ο οποίος έχει το δικό του παρελθόν κόντρα στον νέο του συμπαίκτη Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους έχουν μία σχετικά μακρά ιστορία μεταξύ τους, η οποία κρατάει από την περίοδο του πρωταθλήματος του NBA το οποίο έγινε στη «φούσκα» την περίοδο του κορονοϊού.

Τότε ως παίκτες των Πότρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και των Λος Άντζελες Κλίπερς, οι δύο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι, με τον Λίλαρντ να αστοχεί σε δύο κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και τον Μπέβερλι στο τέλος της αναμέτρησης να αντιδρά υπερβολικά στους πανηγυρισμούς αμέσως μετά τις χαμένες βολές και την ήττα των Μπλέιζερς.

Ακολούθησαν αρκετές μικρές σε έκταση στιγμές όπου οι δύο τους έβρισκαν τρόπο να νευριάσουν ο ένας τον άλλον, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, αλλά σίγουρα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι ο τρόπος που ο Μπέβερλι πανηγύρισε τη νίκη των Λέικερς με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Το... ρολόι του Λίλαρντ στην τσέπη του Μπέβερλι

Βάζοντας ένα... ρολόι στην τσέπη του. Πόσο εκνευριστικό μπορεί να γίνει αυτό; Πολύ όταν μιλάμε για τον Λίλαρντ και την Dame Time. Ο Μπέβερλι έκανε κοροϊδευτικά τον πανηγυρισμό που κάνει συνήθως ο Λίλαρντ, δείχνοντας τον καρπό του και ένα φανταστικό ρολόι. Μία πράξη η οποία ξεσήκωσε ακόμη φορά αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές. Για τον Μπέβερλι άλλωστε τα φώτα της προσοχής έρχονται συχνά πυκνά του μέσα από την άμυνά του αλλά κυρίως από τον τρόπο που επικοινωνεί προς τα έξω τα κατορθώματά του στο παρκέ.

Στοιχείο που απαίτησαν οι Μπακς από εκείνον, όταν φρόντισαν να τον αποκτήσουν λίγες ώρες προτού εκπνεύσει η trade deadline.

Αμφότεροι, μέσα από τις πιο πρόσφατες δηλώσεις τους μοιάζουν έτοιμοι να τα αφήσουν όλα αυτά πίσω στο παρελθόν, με σκοπό να βοηθήσουν τα «ελάφια» και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα του NBA.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα