Αντετοκούνμπο: Ο Ντόντσιτς ζήτησε αντιαθλητικό σε κλωτσιά του Γιάννη (vid)

Newsroom
.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε άθελά του τον Λούκα Ντόντσιτς πριν πασάρει στον Έι Τζέι Γκριν, με τους διαιτητές να εξετάζουν τη φάση δίχως να καταλογίζουν αντιαθλητικό φάουλ, προκαλώντας την αντίδραση του Σλοβένου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε νικητής στο συναπάντημα με τον Λούκα Ντόντσιτς, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη επί των Μάβερικς με 117-129.

Ο Greak Freak πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση, σημειώνοντας 48 πόντους με 18/23 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/10 βολές, 6 ριμπάουντ, 10 ασίστ, πέντε κλεψίματα, ένα μπλοκ και μόλις ένα λάθος σε 40 λεπτά απέναντι στον Σλοβένο που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στις αρχές του αγώνα ωστόσο τελείωσε τον αγώνα με 40 πόντους.

Στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου, με τον δείκτη του σκορ στο 65-54 για τους γηπεδούχους, ο Αντετοκούνμπο είχε απέναντί του τον Ντόντσιτς, πάσαρε στην γωνία στον ελεύθερο Έι Τζέι Γκριν όμως άπλωσε το πόδι του και χτύπησε τον αντίπαλό του.

Ο σταρ των Μάβερικς έπεσε στο παρκέ πιάνοντας το στομάχι του και οι διαιτητές διέκοψαν αμέσως τον αγώνα για να δουν ξανά τη φάση, δίχως να δώσουν αντιαθλητικό φάουλ και προκαλώντας την αντίδραση του Ντόντσιτς που χαμογέλασε ειρωνικά πιάνοντας το κεφάλι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα