Κλίπερς - Γουόριορς 121-113: Ο vintage Χαρντεν και η «δαγκάνα» του Λέοναρντ έφεραν τη νίκη (vid)

bet365

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς έδωσαν συνέχεια στο σερί τους, επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 121-113.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχαν τον έλεγχο του σκορ για ένα δωδεκάλεπτο. Το πρώτο της αναμέτρησης στο Λος Άντζελες απέναντι στους Κλίπερς (121-113). Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος, κυνηγούσαν, είτε σε μεγάλες διαφορές (στους 16 η μεγαλύτερη διαφορά), είτε σε μικρότερες.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν εκτός λόγω της τιμωρίας του, ο Στιβ Κερ αποφάσισε ότι ο Άντριου Γουίγκινς θα ξεκινήσει από τον πάγκο και ο Μπράντιν Ποντμιένσκι θα ήταν στη βασική πεντάδα.

Οι Κλίπερς είχαν συμπληρώσει πέντε νίκες και μετά το ματς έφτασαν στις 6, μολονότι ο Πολ Τζορτζ δεν αγωνίστηκε. Ο Καουάι Λέοναρντ είχε 27 πόντους, 8 ριμπάουντ, ανάμεσά τους και ένα κρίσιμο επιθετικό στα τελευταία δεύτερα, το οποίο εμπόδισε τους Γουόριορς να επιχειρήσουν την ανατροπή.

Ο Τζέιμς Χάρντεν θύμισε κάτι από το παρελθόν, με 28 πόντους, 15 ασίστ, ενώ ο Νόρμαν Πάουελ πρόσθεσε 21.

Για τους Γουόριορς, οι οποίοι προβληματίζονται από τα πρόσφατα αποτελέσματα, ο Στεφ Κάρι ήταν άστοχος (3/13 τρίποντα, 2/4 δίποντα και 17 πόντους), με τον Κλέι Τόμπσον να κάνει μία καλή εμφάνιση μετά από καιρό: 30 πόντους με 8/12 τρίποντα.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-28, 69-56, 99-93, 121-113.

@Photo credits: NBA/Getty Images, Adam Pantozzi/NBAE via Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα