NBA, Ντόντσιτς: Ο τρομερός Σλοβένος σκόραρε με skyhook όπως ο Τζαμπάρ (vid)

NBA, Ντόντσιτς: Ο τρομερός Σλοβένος σκόραρε με skyhook όπως ο Τζαμπάρ (vid)

Λούκα Ντόντσιτς

bet365

Τον είχαμε δει να σκοράρει με κάθε τρόπο τον Λούκα Ντόντσιτς, όμως να... ντυθεί Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ πρώτη φορά!

Οι Ρόκετς χρειαζόταν μόνο νίκη για να προκριθούν στα προημιτελικά του In-Season Tournament, αλλά τελικά βρήκαν πάνω στον τοίχο που λέγεται Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος με 41 πόντους έδωσε τη νίκη στους Μάβερικς αλλά προτού συμβεί αυτό, χάρισε ένα ακόμα μοναδικό highlight από τα αμέτρητα της καριέρας του.

Με το σκορ στο 113-108 και 80 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Ντόντσιτς φάνηκε πως χάνει τον έλεγχο αλλά βρήκε την μπάλα μπροστά του. Και τι σκέφτηκε να κάνει; Ένα... skyhook σαν τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Ο Ντόντσιτς δεν το σκέφτηκε απλώς αλλά το πέτυχε κιόλας, όπως πριν από μερικές ημέρες πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Φυσικά η μαγική του ενέργεια έγινε αμέσως viral, μιας και ο Σλοβένος απέδειξε ότι έχει έναν ακόμα τρόπο για να σκοράρει, που δεν είχαμε δει ως τώρα.

Το καλάθι του Ντόντσιτς που θύμισε Τζαμπάρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα