Απίθανο ποστ Λαρεντζάκη για Βεζένκοβ: «Μπορείς να μπλοκάρεις τον Κάρι αλλά όχι τον Λάρι»

Βεζένκοβ Λαρεντζάκης

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ μπλόκαρε τον Στεφ Κάρι και αυτό ήταν αρκετό για να δώσει πάτημα στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να... πειράξει τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο αεροδρόμιο με προορισμό το Μόντε Κάρλο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μονακό για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Την ίδια ώρα ο Σάσα Βεζένκοβ αγωνιζόταν σε όλη την τελευταία περίοδο του παιχνιδιού των Κινγκς κόντρα στους Γουόριορς, όντας μάλιστα και καθοριστικός.

Με highlight φυσικά την τάπα του στον Στεφ Κάρι. Κάτι που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν άφησε να περάσει ασχολίαστο. Ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό είχε αρκετή διάθεση για πλάκα και ανέβασε τη συγκεκριμένη φάση στο instagram.

Σχολιάζοντάς τη όμως με τον δικό του μοναδικό τρόπο. «Μπορείς να μπλοκάρεις τον Κάρι αλλά όχι τον Λάρι» γράφει ο Λαρεντζάκης, κάνοντας ένα αστείο με τα ονόματα των δύο. Κάτι που φυσικά ανάγκασε και τον ίδιο τον Σάσα Βεζένκοβ, αφότου τελείωσαν οι πανηγυρισμοί με τους συμπαίκτες του, να ξεσπάσει σε γέλια.

Το ποστ του Λαρεντζάκη για Βεζένκοβ

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα