Σίξερς: Έπαψαν κάθε κουβέντα για την ανταλλαγή του Χάρντεν, τον περιμένουν για προετοιμασία

Σίξερς: Έπαψαν κάθε κουβέντα για την ανταλλαγή του Χάρντεν, τον περιμένουν για προετοιμασία

Ο Χάρντεν πανηγυρίζει

bet365

Οι Φιλαντέλφια 76ερς τραβάνε το... σκοινί (και το αυτί) του Τζέιμς Χάρντεν. Σταμάτησαν κάθε είδους συζητήσεις για την ανταλλαγή του και τον περιμένουν στην έναρξη της προετοιμασίας. Ανένδοτος εμφανίζεται ο παίκτης να κάνει έστω προπονήσεις.

Οι Φιλαντέλφια 76ερς αλλάζουν ρότα. Δίχως να υπολογίσουν στις αγωνιστικές συνέπειες. Η υπόσχεση που έδωσαν στον Τζέιμς Χάρντεν για μία πιθανή ανταλλαγή είναι εκτός του... τραπεζιού, αφού οι Σίξερς εμφανίζονται να μην συζητούν πλέον το ενδεχόμενο παραχώρησης του άλλοτε γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς και Μπρούκλιν Νετς.

Και τον περιμένουν μόλις ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν! Ο Χάρντεν, ωστόσο, φαίνεται να είναι αποφασισμένος όχι μόνο να μη φορέσει ξανά τη φανέλα των 76ερς, αλλά και μην εμφανιστεί καν στις προπονήσεις.

Κατά τη διάρκεια της off season, ο Χάρντεν αποφάσισε να ενεργοποιήσει την επιλογή ανανέωσης στο συμβόλαιό του, αξίας 35.640.000 δολαρίων, ζητώντας όμως να γίνει ανταλλαγή. Και με προτιμότερο προορισμό τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι Σίξερς επιχείρησαν δύο φορές να βρουν λύση με τους Κλίπερς, δίχως αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα