NBA, Σέλτικς: Πέντε «μνηστήρες» για Γουίλιαμς

NBA, Σέλτικς: Πέντε «μνηστήρες» για Γουίλιαμς

NBA, Σέλτικς: Πέντε «μνηστήρες» για Γουίλιαμς

bet365

Τον Γκραντ Γουίλιαμς βολιδοσκοπούν αρκετές ομάδες από το NBA, με τους Μπόστον Σέλτικς να περιμένουν τις εξελίξεις ώστε να δουν τι θα κάνουν με την περίπτωση του Τζέιλεν Μπράουν.

Η περίπτωση του Γκραντ Γουίλιαμς είναι αυτή που απασχολεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τους Μπόστον Σέλτικς. Ο 24χρονος φόργουορντ είναι αυτήν τη στιγμή υπό το καθεστώς του restricted free agent και ο μελλοντικός σχεδιασμός για τους Κέλτες έχει να κάνει με εκείνον.

Οι Σέλτικς θέλουν να γνωρίζουν τι θα συμβεί με τον Γουίλιαμς για να έχουν πλήρη εικόνα του τι μπορούν να προσφέρουν στον Τζέιλεν Μπράουν με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά τον Γουίλιαμς, σύμφωνα με το «Athletic» οι ομάδες που σκέφτονται να αποκτήσουν την υπογραφή του είναι πέντε αυτήν την ώρα. Χοκς, Χόρνετς, Μάβερικς, Νικς και Γουίζαρντς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, με εκείνον να έχει δικαίωμα στις 6 Ιουλίου οπουδήποτε θελήσει και τους Σέλτικς να μπορούν να ματσάρουν την προσφορά μέσα σε ένα 24ωρο.

Μάλιστα θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν μέσω ενός sign and trade, ένα pick πρώτου γύρου. Κάτι που όμως προς το παρόν φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα