NBA, Λέικερς: «Μάχη» για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ μεταξύ Βίνσεντ και Ράσελ

NBA, Λέικερς: «Μάχη» για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ μεταξύ Βίνσεντ και Ράσελ

Γκέιμπ Βίνσεντ

bet365

Μεταξύ του Ντ'Αντζελο Ράσελ και του Γκέιμπ Βίνσεντ θα δοθεί η «μονομαχία» για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ των Λέικερς, χωρίς ακόμα να είναι τίποτα δεδομένο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν σε αυτό το άνοιγμα της free agency. Η προσθήκη του Γκέιμπ Βίνσεντ από τους Χιτ ήταν μεταξύ των κινήσεων που έκαναν αίσθηση.

Ταυτόχρονα βέβαια οι Λέικερς διατήρησαν στο ρόστερ τους και τον Ντ'Αντζελο Ράσελ. Ερχόμενος μεσούσης της σεζόν πέρσι, ο Ράσελ πήρε τον ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν είναι δεδομένο πως θα ισχύσει και φέτος.

Ο λόγος, όπως μεταφέρει το «Athletic» είναι πως στην preseason, αυτή η «μάχη» θα δοθεί μεταξύ των δύο που αναφέρθηκαν. Αν ο Βίνσεντ δείξει σημάδια ανωτερότητας από τον συμπαίκτη του, τότε μπορεί να βρεθεί αυτός στο βασικό rotation των «λιμνανθρώπων».

Την περασμένη σεζόν με τους Χιτ, που έφτασαν ως τους τελικούς, ο Βίνσεντ μέτρησε 9.4 πόντους, 2.5 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο, στα σχεδόν 26 λεπτά που αγωνιζόταν, έχοντας μάλιστα τον ρόλο του starter σε 34 από τα 68 παιχνίδια της regular season.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα