Τόμπσον: Έπαιξε γκολφ για φιλανθρωπικό σκοπό και... χτύπησε θεατή με το μπαλάκι (vid)

Τόμπσον: Έπαιξε γκολφ για φιλανθρωπικό σκοπό και... χτύπησε θεατή με το μπαλάκι (vid)

Ο Κλέι Τόμπσον παίζει τένις

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν ανάμεσα στους αστέρες που έπαιξαν γκολφ σε φιλανθρωπικό event, όμως δεν εξελίχθηκε ιδανικά όταν χτύπησε θεατή με το μπαλάκι σε μία από τις προσπάθειές του.

Κλέι Τόμπσον και Στεφ Κάρι ενώθηκαν και πάλι ως Splash Brothers, ωστόσο εφόσον μιλάμε για την offseason που οι ίδιοι κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τα παρκέ, οι δυνάμεις τους πέρασαν στα γήπεδα του γκολφ.

Ένα φιλανθρωπικό event με το όνομα "The Match" που μεταδόθηκε από το ΤΝΤ έλαβε χώρα και οι σταρς των Γουόριορς τέθηκαν αντιμέτωποι με μεγάλα ονόματα του NFL. Σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν τα απρόοπτα, ο Τόμπσον με μία από τις προσπάθειές του... στόχευσε και έναν θεατή.

Μετά από χτύπημά του, το μπαλάκι προσγειώθηκε αρκετά πιο μακριά από το πεδίο του, σε σημείο, όμως, που δεν υπήρχε χορτάρι αλλά ένας άνθρωπος που παρακολουθούσε.

Ο Κάρι αντιλαμβανόμενος του τι έχει συμβεί και γνωρίζοντας καλά το συγκεκριμένο άθλημα «λύθηκε» στα γέλια, ενώ αργότερα ο Τόμπσον έσπευσε να απολογηθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα