Αντετοκούνμπο: Πήρε φανέλα δώρο από τον Ιμπραΐμοβιτς και τον χαρακτήρισε GOAT

Νίκος Καρφής
Ο Αντετοκούνμπο ποζάρει με φανέλα Ζλάταν

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πόζαρε με υπογεγραμμένη φανέλα του, χαρακτηρίζοντας τον GOAT.

Εδώ και λίγο καιρό ο σπουδαίος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πει το αντίο στο ποδόσφαιρο, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους σε μια τεράστια καριέρα. Ο Σουηδός μάλιστα έκανε ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media, στο οποίο στάθηκε στις πόλεις που αγωνίστηκε, αλλά και στον Μίνο Ραϊόλα.

Αδυναμία για τον Ζλάταν έχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (βρίσκεται στην Αθήνα και είδε τους τελικούς της Basket League) και το έδειξε για άλλη μια φορά με ανάρτηση του. Ο Greek Freak πόζαρε με μια φανέλα της Μίλαν που του έστειλε υπογεγραμμένη ο Σουηδός φορ και έγραψε: «Όταν είσαι διακοπές και ο GOAT σου στέλνει τη φανέλα του». Από την πλευρά του ο Ζλάταν είχε γράψει στη φανέλα: «Στον Γιάννη, με όλη μου την αγάπη και επιτυχία. Είναι ο καλύτερος».

O ΜVP του ΝΒΑ το 2019 και το 2020, είχε ποστάρει μια φοβερή ατάκα, όταν ο Ζλάταν είχε ανακοινώσει το αντίο, γράφοντας: «Τα λιοντάρια δε συγκρίνουν τους εαυτούς τους με ανθρώπους»

Δείτε το ποστάρισμα του Έλληνα σταρ

 

NBA Τελευταία Νέα