Μπάτλερ: «Είμαι βέβαιος πως ο Ράιλι και ο Σπόλστρα θα φτιάξουν πάλι μια καλή ομάδα»

Μπάτλερ: «Είμαι βέβαιος πως ο Ράιλι και ο Σπόλστρα θα φτιάξουν πάλι μια καλή ομάδα»

Τζίμι Μπάτλερ

bet365

Την πίστη του στους Μαϊάμι Χιτ δε σταματάει να εκφράζει ο Τζίμι Μπάτλερ, που θεωρεί ότι και του χρόνου θα φτιαχτεί μία πολύ καλή ομάδα, στις δηλώσεις τους χαμένους τελικούς από τους Νάγκετς.

Την περσινή σεζόν οι Χιτ ηττήθηκαν από τους Σέλτικς στο φινάλε του Game 7 για τους τελικούς της περιφέρειας. Ο Τζίμι Μπάτλερ είπε ότι θα επιστρέψουν για να τους κερδίσουν και το έκαναν.

Έναν χρόνο αργότερα ο Νίκολα Γιόκιτς και οι Νάγκετς τους σταματάνε στους τελικούς του NBA. Ο Μπάτλερ όμως, που πραγματοποίησε συγκλονιστικά play-offs, δε σταματάει να πιστεύει σε αυτήν την ομάδα, δηλώνοντας μέσα στην απογοήτευσή του ότι οι Χιτ θα επιστρέψουν...

Οι δηλώσεις του Τζίμι Μπάτλερ

«Είμαι ευγνώμων που κάναμε αυτή την πορεία, μπορεί να μην τα καταφέραμε στους τελικούς αλλά νιώθω ευλογημένος. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είναι η ομάδα του χρόνου, αλλά είμαι βέβαιος πως ο Πατ Ράιλι και ο Έρικ Σπόλστρα θα φτιάξουν πάλι μια καλή ομάδα.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν σπουδαία, είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και εξακολουθώ να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε ως ομάδα. Έμαθα πολλά, με δίδαξαν πολλά και μακάρι να μπορούσα να πάρω τον τίτλο για αυτά τα παιδιά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμούν».

 

NBA Τελευταία Νέα