NBA, Πολ: Η επόμενη μέρα μετά το Φοίνιξ, το Λος Άντζελες και η... πεντάδα των Μπακς

NBA, Πολ: Η επόμενη μέρα μετά το Φοίνιξ, το Λος Άντζελες και η... πεντάδα των Μπακς

bet365

Στα 38 του χρόνια ο Κρις Πολ αναμένεται να γίνει waive από τους Φοίνιξ Σανς, όμως συγκεντρώνει πάνω του αρκετά από τα βλέμματα των ομάδων που στοχεύουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο NBA.

Ο Κρις Πολ θα γίνει waive από τους Φοίνιξ Σανς. Μία είδηση που από χθες το βράδυ, όταν και έγινε γνωστή, έφερε αναταράξεις και μπόλικα σενάρια προτού καλά καλά μπούμε στην κανονική offseason.

Ο βετεράνος γκαρντ θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, συνεχίζοντας την αναζήτηση για το πρώτο του δαχτυλίδι. Προφανώς και τα στοιχεία που φέρνει στο παρκέ είναι ικανά να προσελκύσουν αρκετές ομάδες που θεωρούνται contenders του τίτλου, μεταξύ αυτών ενδεχομένως και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Τα δεδομένα με τους Σανς

Βέβαια δεν μπορεί να ξεγράψει κανείς την ίδια του την ομάδα, τους Φοίνιξ Σανς. Από το ρεπορτάζ που έβγαλε στο φως ο Σαμς Σαράνια, ο Κρις Πολ θα είχε λαμβάνειν 15.8 εκατομμύρια δολάρια εγγυημένα, ενώ στο συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια υπήρχαν 60.8%. Αν οι Σανς θελήσουν να τον διατηρήσουν τελικά, είναι πιθανό να το κάνουν αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα, κάτι που αδειάζει αρκετό από τον χώρο στο salary cap των «ήλιων».

Η πόρτα του... Hollywood

Στο Λος Άντζελες ο Κρις Πολ αυτήν τη στιγμή είναι λογικό να έχει αρκετούς θαυμαστές. Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν υπάρχει περίπτωση να μην κρυφοκοιτάξουν την περίπτωσή του.

Άλλωστε ο ΛεΜπρόν και ο Πολ διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και αυτό είναι κάτι που πάντοτε παίζει τον ρόλο του. Μάλιστα τα 15.8 εκατομμύρια του συμβολαίου του αποτελούν ένα νούμερο που μπορεί να... βολέψει τους «λιμνανθρώπους», μιας και δε θα είναι απαραίτητο να ξεφορτωθούν του συμβόλαιο του Ντ'Αντζελο Ράσελ. Σε άλλη περίπτωση, όπως αυτήν του Καϊρί Ίρβινγκ, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

Ίσως έτσι εκπληρωθεί και ό,τι δε συνέβη το 2011, όταν και ο Ντέιβιντ Στερν έβαλε «φρένο» στο να γίνει «Laker». Αυτός ο έρωτας έμεινε ανεκπλήρωτος, όμως εκείνος με τους Κλίπερς... καρποφόρησε. Η πρώην ομάδα του θέλει να φτάσει ως το φινάλε της διαδρομής, κάτι που δεν κατάφερε ούτε τη φετινή σεζόν με τους Τζορτζ και Λέοναρντ.

Μία ποιοτική προσθήκη που μπορεί να κάνει το καλοκαίρι, συνδυάζοντας εμπειρία είναι ο Κρις Πολ. Πάντως αυτήν την ώρα οι Κλίπερς δε μοιάζουν να χρειάζονται τόσο έντονα έναν πόιντ γκαρντ.

Οι Μπακς τον έχουν στο... ραντάρ τους

Το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο κέρδισε τους Σανς στο δαχτυλίδι που κατέκτησε προ διετίας. Ωστόσο από τότε δεν τα έχει καταφέρει ξανά. Η απουσία βάθους στο ρόστερ και μίας ακόμα λύσης να ηρεμήσει το παιχνίδι, μιας και ο Χόλιντεϊ είχε έτσι και αλλιώς δύσκολη αποστολή με τον Μπάτλερ, ήταν απούσα από τα φετινά play-offs.

Ο 38χρονος είναι ικανός να διατηρήσει την ηρεμία στην 5on5 επίθεση των Μπακς, που θα πορευτούν με τον Έιντριαν Γκρίφιν στο τιμόνι. Μία πεντάδα άλλωστε με Πολ, Χόλιντεϊ, Μίντλετον, Γιάννη και Λόπεζ μόνο άσχημη δε φαντάζει, αρκεί να ολοκληρωθούν φυσικά οι υποθέσεις που εκκρεμούν.

Αυτές είναι του Μίντλετον, που έχει οψιόν στην πλευρά του για να υπογράψει επέκταση και του Λόπεζ που θεωρείται unrestricted free agent.

 

NBA Τελευταία Νέα