Σκαριόλο: Στην τελική λίστα των Ράπτορς για τη θέση του προπονητή

Σκαριόλο: Στην τελική λίστα των Ράπτορς για τη θέση του προπονητή

Σκαριόλο: Στην τελική λίστα των Ράπτορς για τη θέση του προπονητή

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έχει μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στο NBA, ως πρώτος προπονητής, με τον Ιταλό τεχνικό να φτάνει στα τελικά ονόματα των υποψηφίων των Τορόντο Ράπτορς.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έχει να επιδείξει ένα ισχυρό βιογραφικό. Και η ανάμειξη του ονόματός του στους υποψήφιους για τον πάγκο των Τορόντο Ράπτορς δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Καναδά, από δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Ράπτορς, ο Σκαριόλο είναι στη λίστα με τους τελικούς υποψήφιους των πρωταθλητών του 2019!

Μαζί με τον προπονητή της Εθνικής Ισπανίας είναι και ένας Ισπανός, ο Τζόρντι Φερνάντεθ, βοηθός του Μάικ Μπράουν στους Σακραμέντο Κινγκς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι τελικές συναντήσεις και η απόφαση των Ράπτορς θα γίνουν αυτή την εβδομάδα.

Με τους Καναδούς να είναι η μόνη ομάδα στο NBA χωρίς προπονητή, αφού οι υπόλοιπες που αναζητούσαν τον έχουν βρει (Σανς - Βόγκελ, Μπακς - Γκρίφιν, Πίστονς - Γουίλιαμς, Σιξερς - Νερς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα