Μπάτλερ: «Δεν χρειάζομαι το MVP της Ανατολής, το έδωσα στον πατέρα μου, θέλω μόνο το πρωτάθλημα» (vid)

Μπάτλερ: «Δεν χρειάζομαι το MVP της Ανατολής, το έδωσα στον πατέρα μου, θέλω μόνο το πρωτάθλημα» (vid)

Θέλει το πρωτάθλημα ο Μπάτλερ

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ ενδιαφέρεται μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και το δείχνει με κάθε τρόπο. Τώρα εξήγησε και τον λόγο που δεν ήθελε να κρατήσει το τρόπαιο για την κατάκτηση της Ανατολής.

Και τώρα... οι τελικοί. Μια σειρά την οποία περίμενε πώς και πώς ο Τζίμι Μπάτλερ, αδιαφορώντας τελείως για τα όσα είχαν προηγηθεί.

Δεν τον ένοιαζε ούτε το «περιτύλιγμα» της κατάκτησης των τελικών της Ανατολής, ούτε καν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των αγώνων κόντρα στους Σέλτικς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ έχει μια αποστολή. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κάτι που εξήγησε με εμφατικό τρόπο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN.

Μάλιστα μετά το τέλος των τελικών της Ανατολής δεν ήθελε καν να κρατήσει το τρόπαιο της περιφέρειας. Ο λόγος; «Έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα. Δεν ήταν ασέβεια αυτό που έκανα γιατί πραγματικά είναι σημαντικό να είσαι η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή. Όμως το έχω ξανακάνει. Αυτό που θέλω είναι το πρωτάθλημα. Θέλω να κρατήσω το 'Larry O' Brien' τρόπαιο. Δεν παίζω για τον τίτλο στην Ανατολή ή το βραβείο του MVP, ούτε καν για το MVP στους NBA Finals. Παίζω μόνο για το πρωτάθλημα» είπε ο «Jimmy Buckets» και συνέχισε: «Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα All Star, ούτε τα ατομικά βραβεία, ούτε οι καλύτερες πεντάδες, τίποτα. Πραγματικά το μόνο που θέλω είναι το πρωτάθλημα!»

Σε ερώτηση της Μαλίκα Άντριους για το που βρίσκεται τώρα το MVP της Ανατολής, είπε: «Το έχει ο μπαμπάς μου. Του το έδωσα. Δεν το χρειάζομαι» ενώ για την ιστορία που αποκάλυψε η τενίστρια Κόκο Γκοφ για τα εισιτήρια των τελικών που της είχε υποσχεθεί πριν ξεκινήσουν τα play-offs, ανέφερε: «Εχω αυτοπεποίθηση ως μπασκετμπολίστας. Πιστεύω στην ομάδα μου. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε χθες ούτε συγκεντρωνόμαστε στο τι θα γίνει αύριο. Ζούμε το τώρα. Όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να βγάλουν την καλύτερη έκδοση του εαυτού τους την ίδια μέρα. Και κάθε μέρα ξεχωριστά. Και έτσι ήμουν σίγουρος. Θα πάμε στους τελικούς».

Όσο για μια τοποθέτηση που είχε κάνει στο παρελθόν; «Ναι είχα πει ότι δεν θα φορέσω ποτέ τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ. Όταν ήρθα στο ΝΒΑ και έπαιζα στους Μπουλς, το Μαϊάμι κέρδιζε συνέχεια. Οπότε δεν γινόταν να συμπαθήσω τους Μαϊάμι Χιτ. Όμως τώρα θα είναι η τελευταία φανέλα που θα φορέσω».

 

NBA Τελευταία Νέα