Ντίβατς: «Αν κάποιος αξίζει δαχτυλίδι, είναι ο Γιόκιτς»

Ντίβατς: «Ελπίζω η Παρτίζαν να κρατήσει τον Λεσόρ»

bet365

Ο Βλάντε Ντίβατς παραδέχτηκε πως ο Νίκολα Γιόκιτς ανέβασε τα στάνταρντς όσον αφορά την παρουσία των Ευρωπαίων στο ΝΒΑ και εξήγησε πως ο συμπατριώτης του αξίζει το δαχτυλίδι.

Οι NBA Finals βρίσκονται προ των πυλών και οι Ντένβερ Νάγκετς θα παραταχθούν με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους Χιτ, διεκδικώντας το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Όσον αφορά τον Νίκολα Γιόκιτς, ο Σέρβος σέντερ αποτελεί την απάντηση σε κάθε ερώτηση που σχετίζεται με τη φετινή πορεία των Νάγκετς που τερμάτισαν τη regular season με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και πλέον θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά κόντρα στο Μαϊάμι.

«Αν κάποιος αξίζει το δαχτυλίδι, είναι ο Γιόκιτς... Έχει ανεβάσει τον πήχη για όλους, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του και ελπίζουμε να πετύχει φέτος. Οι Σέρβοι μπασκετμπολίστες προέρχονται από μια προηγμένη μπασκετική σχολή. Ο Νίκολα είναι δικό μας παιδί και είναι υπέροχο να τον παρακολουθούμε. Ελπίζουμε να κατακτήσει το πρωτάθλημα» εξήγησε ο Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος αγωνίστηκε στους NBA Finals το 1991 με τη φανέλα των Λέικερς κόντρα στους Μπουλς.

 

NBA Τελευταία Νέα