Μπάτλερ : «Θα πιούμε μπίρες, κρασί και θα ακούσουμε μουσική» (vid)

Μπάτλερ : «Θα πιούμε μπίρες, κρασί και θα ακούσουμε μουσική» (vid)

Μπάτλερ : «Θα πιούμε μπίρες, κρασί και θα ακούσουμε μουσική»

bet365

Τον δικό του... τρόπο για να προσπεράσει την ήττα από τους Σέλτικς έχει ο Τζίμι Μπάτλερ και τον οποίο θέλει να εμφυσήσει και στους συμπαίκτες του πριν από το Game 5 στη Βοστόνη. Με... μπίρες, μουσική και κρασί!

Οι Μαϊάμι Χιτ μπορεί να μην έφτασαν στη «σκούπα» απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς στο Game 4 ωστόσο το γεγονός αυτό δεν... πτοεί τον Τζίμι Μπάτλερ.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και ακρογωνιαίος λίθος των Χιτ στα φετινά play-offs πήρε... χαλαρά την ήττα και το ίδιο θα χαλαρά θα την ξεπεράσει μαζί με τους συμπαίκτες του. Τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι υπόλοιποι παίκτες του Μαϊάμι πριν από το Game 5 στη Βοστόνη.

«Θα ακούσουμε λίγη μουσική. Θα πιούμε μερικές μπύρες εκεί πίσω. Θα πάμε να πιούμε λίγο κρασί. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εστιάζεις μόνο στο μπάσκετ όλη την ώρα. Πρέπει να μπορείς να ξεφύγεις λίγο από το παιχνίδι. Σκεφτείτε το. Στο τέλος της ημέρας επαναλαμβάνεις τις συνήθειές σου» ήταν τα λόγια του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος συνέχισε:

«Να μείνουμε συνεπείς εγώ και οι συμπαίκτες μου. Να κάνουμε το ίδιο πράγμα και να χαμογελάσουμε. Θα είμαστε ενωμένοι όπως πάντα και θα πάμε να νικήσουμε εκτός έδρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα