Λος Άντζελες Λέικερς: Έχουν λόγο να ανησυχούν για τον Ριβς το καλοκαίρι

Λος Άντζελες Λέικερς: Έχουν λόγο να ανησυχούν για τον Ριβς το καλοκαίρι

Newsroom
Ο Όστιν Ριβς σε βραδιά καριέρας με τους Λέικερς

bet365

Ο Όστιν Ριβς μπορεί να βγει στην αγορά το καλοκαίρι για να διεκδικήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο όσον αφορά τις απολαβές και αυτό κάνει τους Λέικερς να ανησυχούν.

Μετά και την πρόκριση απέναντι στους Γουόριορς, οι Λος Άντεζελες Λέικερς έχουν κάθε λόγο να βλέπουν μακριά, στοχεύοντας ως το φινάλε της φετινής διαδρομής. Ωστόσο έχουν έναν λόγο να ανησυχούν για το καλοκαίρι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Όστιν Ρίβς.

Ο 24χρονος σούτιγνκ γκαρντ έχει μετατραπεί σε starter για τους «λιμνανθρώπους» και τους έχει βοηθήσει τα μέγιστα, με 15.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ σε 35 λεπτά στα play-offs. Ο Ριβς θα μπει σε καθεστώς restricted free agent το καλοκαίρι και οι Λέικερς έχουν... ταβάνι σε αυτά που μπορούν να του δώσουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, οι Λέικερς είναι ικανοί να του προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 53 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Παρόλα αυτά ο Ριβς είναι πιθανό να βρει πολύ μεγαλύτερες προτάσεις και να είναι στο χέρι του η απόφαση.

Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί που έκανε αργά το ξεπέταγμα και οι φετινές του απολαβές δεν πρόκειται να ξεπεράσουν το 1.5 εκατομμύριο. Παρόλα αυτά οι Λέικερς μοιάζουν ιδανικό για αυτόν περιβάλλον και σε ένα ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου, οι δύο πλευρές έχουν κάθε λόγο να συνεχίσουν μαζί.

 

NBA Τελευταία Νέα