Λέικερς - Γουόριορς 122-101: Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν αποκαθήλωσε τους πρωταθλητές (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άγγιξε το triple double, ο Άντονι Ντέιβις έκανε ένα πελώριο double double και οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν το 4-2 απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (122-101). Το τέλος μιας εποχής και η ενδεχόμενη απαρχή μιας άλλης.

Μία σταλιά showtime, σήμα κατατεθέν των Λος Άντζελες Λέικερς. Κάτι η αύρα του Τζακ Νίκολσον που άρχισε να βλέπει πιο συχνά την αγαπημένη του ομάδα. Λίγο η παρουσία του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Η γιορτή είχε στηθεί και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν απλώς καλεσμένοι. Οι πρωταθλητές του 2020 επικράτησαν με 122-101 των εν ενεργεία πρωταθλητών, τους απέκλεισαν και επέστρεψαν στους τελικούς της Δύσης, για πρώτη φορά μετά τη «φούσκα» του Ορλάντο, πριν από τρία χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως οι Γουόριορς δεν είχαν πολλά περιθώρια. Ίσως όσα τους επέτρεψε ο Στεφ Κάρι (32π.) με τον Κλέι Τόμπσον να μένει στους 8 πόντους (3/19 σουτ) και τον Τζόρνταν Πουλ να τελειώνει το πρώτο ημίχρονο χωρίς πόντο και τον αγώνα με 7 πόντους (3/10 σουτ).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν ήθελε κάτι άλλο. Τελείωσε το ματς με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ, ενώ ο Άντονι Ντέιβις ήταν κομβικός με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ!

Από κοντά η μεγάλη έκπληξη των Λέικερς ο Όστιν Ριβς με 23 πόντους, 6 ασίστ. Το πάρτι στο «σπίτι» των Λέικερς ξεκίνησε από νωρίς στο ματς. Η διαφορά ήταν στο όριο των 20 πόντων για μεγάλο χρονικό διάστημα και το showtime έκανε την εμφάνισή του αρκετές φορές.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους αντιπάλους να ανταλλάσσουν δυνατές αγκαλιές και ευχές για καλή συνέχεια. Για τους Γουόριορς η σεζόν έφτασε στο τέλος. Για τους Λέικερς ακολουθεί η σειρά με τους Ντένβερ Νάγκετς. Όπως είχε γίνει και στη «φούσκα» του Ορλάντο, όταν οι Λέικερς κατέκτησαν το πιο πρόσφατο πρωτάθλημά τους.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-26, 56-46, 91-77, 122-101

Γουόριορς - Λέικερς 2-4

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα