Στίβεν Α. Σμιθ: «Ο Έιτον ήταν ο λόγος που απολύθηκε ο Μόντι Γουίλιαμς»

Στίβεν Α. Σμιθ: «Ο Έιτον ήταν ο λόγος που απολύθηκε ο Μόντι Γουίλιαμς»

Ο Σμιθ μιλά για την απομάκρυνση του Μόντι ΓΟυίλιαμς

bet365

Ως τον βασικό υπεύθυνο για την απομάκρυνση του Μόντι Γουίλιαμς παρουσίασε τον ΝτιΆντρε Έιτον ο Στίβεν Α. Σμιθ.

Οι Σανς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν και έπειτα από μερικές ημέρες χώρισαν τον δρόμο τους με τον head coach τους, Μόντι Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός τεχνικός είχε αναδειχθεί προπονητής της σεζόν δύο φορές στα τέσσερα χρόνια που έκατσε στον πάγκο του Φοίνιξ, όμως η συνεργασία τους δεν έμελλε να... στεριώσει για περισσότερο καιρό.

Ο λόγος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στίβεν Α. Σμιθ ακούει στο όνομα ΝτιΆντρε Έιτον.

«Θα πω κάτι εδώ, αυτή τη στιγμή... Ο ΝτιΆντρε Έιτον απέλυσε τον Μόντι Γουίλιαμς. Θα το πω αυτό... Ο Έιτον απέλυσε τον Μόντι. Γιατί όταν δεις το επίπεδο της έντασης που επικρατεί, όταν βλέπεις πως δεν προσπαθεί, όταν δεις πως πήρε μαθήματα από τον Γιόκιτς καταλήγεις εκεί» είπε χαρακτηριστικά στο ESPΝ, με τον Ρόουζ να κουνά καταφατικά το κεφάλι του.

Και προσέθεσε: «Αυτός είναι ο ίδιος τύπος με τον οποίο ο Μόντι Γουίλιαμς είχε πρόβλημα την περασμένη σεζόν που τον έβαλε στον πάγκο στην postseason για σημαντικά λεπτά».

Τα ονόματα για την αντικατάστασή του έρχονται ένα ένα στο φως και αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Πάντως, σύμφωνα με βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα ο Έιτον σίγουρα δεν ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου μιας και είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τους Ντουράντ και Μπούκερ για την προσπάθεια που κατέβαλε. Το αν η απομάκρυνση του Γουίλιαμς θα βοηθήσει την κατάσταση θα αποδειχθεί στο μέλλον.

 

NBA Τελευταία Νέα