Επιβεβαίωση Αταμάν για το ραντεβού στην Αθήνα: «Ενθουσιασμένος που θα είμαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη»

Επιβεβαίωση Αταμάν για το ραντεβού στην Αθήνα: «Ενθουσιασμένος που θα είμαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη»

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τη συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα καθίσει στην κορυφή του πάγκου της ομάδας.

Ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται μερικές ανακοινώσεις μακριά από το να θεωρηθεί και επίσημα ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, την ώρα που απομένει η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τόσο για τους «πράσινους», όσο και για την Εφές.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, o Τούρκος τεχνικός βρέθηκε στην Αθήνα τις περασμένες ημέρες, όπου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα θέματα της ομάδας για τη σεζόν 2023/24.

Ο ίδιος, το επιβεβαίωσε μιλώντας στο NTV της γειτονικής χώρας δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση.

«Με συναρπάζει το γεγονός πως θα εργαστώ σε ελληνική ομάδα για πρώτη φορά, για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ίσως απλά μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Είμαι περήφανος τόσο για μένα όσο και για τη χώρα μου....

Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά ζητήματα, αλλά αυτή την ώρα, είμαι ακόμη προπονητής της Αναντολού Εφές. Θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι με το τέλος των υποχρεώσεων. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

 

NBA Τελευταία Νέα