Αταμάν: Στην Αθήνα ο Τούρκος προπονητής, συναντήθηκε με τον Γιαννακόπουλο

Αταμάν: Στην Αθήνα ο Τούρκος προπονητής, συναντήθηκε με τον Γιαννακόπουλο

Στην Αθήνα ο Αταμάν

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Όπως είναι γνωστό απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Εργκίν Αταμάν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Αναντολού Εφές, αναμένεται να υπάρξει και η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ για τον «γάμο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Από τη στιγμή που είναι κοινό μυστικό η συμφωνία Αταμάν και Παναθηναϊκού, αυτομάτως δεν αφαιρεί από τον έμπειρο προπονητή το δικαίωμα να συζητάει με τους «πράσινους» για την επόμενη ημέρα του συλλόγου και τις κινήσεις που σχεδιάζονται να γίνουν.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, τις τελευταίες ώρες ο Τούρκος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο προκειμένου να τεθούν επί τάπητος κάποια θέματα που αφορούν την ομάδα της σεζόν 2023-24.

Στην συνάντηση έδωσαν το «παρών» τόσο ο GM των «πρασίνων», Σάνι Μπετσίροβιτς, όσο και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα