ΛεΜπρόν: «Αν ποτέ με δείτε στο δάσος να παλεύω με μια αρκούδα, βοηθήστε την αρκούδα»!

ΛεΜπρόν: «Αν ποτέ με δείτε στο δάσος να παλεύω με μια αρκούδα, βοηθήστε την αρκούδα»!

bet365

Οι Λέικερς τσάκισαν το Μέμφις στο Game 6 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πόσταρε ένα απίθανο μήνυμα στα social media με αποδέκτες τους Γκρίζλις και τον Ντίλον Μπρουκς!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν αστειεύτηκαν στο Game 6 της σειράς απέναντι στο Μέμφις και με το εκκωφαντικό 125-85 «καθάρισαν» την πρόκριση, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στη σειρά με τους Γκρίζλις.

Στο μεταξύ, οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων σημαδεύτηκαν από την κόντρα που άνοιξε ο Ντίλον Μπρουκς με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όταν χτύπησε τον King στα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Δήλωσε μάλιστα πως δεν σέβεται τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ΝΒΑ. «Δεν με νοιάζει ο ΛεΜπρόν, έχει γεράσει. Δεν σέβομαι κανέναν μέχρι να έρθει και να μου ρίξει 40», ήταν τα λόγια του Καναδού περιφερειακού των Γκρίζλις.

Εν τέλει ο ΛεΜπρόν έγραψε ένα... τυπικό για εκείνον 22/5/6 σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, με 7/8 δίποντα και 2/5 τρίποντα στο Game 6, ανεβάζοντας μια πανηγυρική φωτογραφία στο Instagram με την υποσημείωση: «Αν ποτέ με δείτε στο δάσος να παλεύω με μια αρκούδα γκρίζλι, βοηθήστε την αρκούδα»!

 

NBA Τελευταία Νέα