Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης και οι Μπακς καλούνται να επιστρέψουν από το 1-3 για 14η φορά στην ιστορία του ΝΒΑ !

Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης και οι Μπακς καλούνται να επιστρέψουν από το 1-3 για 14η φορά στην ιστορία του ΝΒΑ !

Περιμένουν θαύμα οι Μπακς

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά και το Game 4 και ψάχνουν το... 14ο θαύμα προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Ανατολής.

Η νέα ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ στην α' φάση των play-offs στο ΝΒΑ, ανάγκασε τους Μιλγουόκι Μπακς να βρεθούν στο... χείλος του γκρεμού και να ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Πλέον δεν επιτρέπεται κανένα άλλο λάθος. Μία ήττα ακόμα θα σημάνει και τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια της postseason. Και αν λάβουμε υπόψιν μας τη... γλώσσα των αριθμών, ούτε η παράδοση αποτελεί σύμμαχο των «Ελαφιών» σε αυτήν την προσπάθεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σύνολο 271 σειρών όπου μια ομάδα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-3, μόλις 13 φορές κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν πρόκριση σε Game 7! Τις υπόλοιπες 258 φορές το εισιτήριο της επόμενης φάσης ή οι ακόμα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πήγε στην ομάδα που είχε πάρει το σημαντικό, αυτό, προβάδισμα.

Η τελευταία φορά που μια ομάδα επέστρεψε από το 1-3 ήταν οι Ντένβερ Νάγκετς και μάλιστα σε δύο συνεχόμενες σειρες τοι 2020. Αρχικά στον πρώτο γύρο απέναντι στους Γιούτα Τζαζ και στη συνέχεια κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς!

Αν μη τι άλλο το έργο των Μπακς είναι εκ των... πραγμάτων πολύ δύσκολο από εδώ και στο εξής μετά και τα «όργια» του Τζίμι Μπάτλερ στο Game 4 της σειράς.

Μπακς - Χιτ 1-3

Game 1: Μπακς – Χιτ 117-130
Game 2: Μπακς – Χιτ 138-122
Game 3: Χιτ – Μπακς 121-99
Game 4: Χιτ – Μπακς 119-114
Game 5: Μπακς – Χιτ 27/4
Game 6: *Χιτ – Μπακς 29/4
Game 7: *Μπακς – Χιτ
* Αν χρειαστεί

 

NBA Τελευταία Νέα