Μπακς - Χιτ: Η συγκλονιστική εμφάνιση του... τριπλού Αντετοκούνμπο που δε συνδυάστηκε με break (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Αψηφώντας τους πόνους στη μέση του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε triple-double απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν και βρίσκονται πίσω στη σειρά με 3-1.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε, άφησε και την... ψυχή του στο παρκέ, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν ξανά από τους Μαϊάμι Χιτ μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση του Τζίμι Μπάτλερ.

Με αυτόν τον τρόπο το triple-double του Αντετοκούνμπο πήγε στα... σκουπίδια. Με 26 πόντους (12/21 δίποντα), 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ, ο Γιάννης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά και πλέον οι Μπακς ψάχνουν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στους Χιτ, αν θέλουν να είναι αυτοί που θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο των play-offs.

Ο Greek Freak μπήκε στο Game 4 παρότι φανερά πονούσε στη μέση, όπως φάνηκε και από τους μορφασμούς που έκανε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αυτό κάνει τους φίλους των Μπακς ακόμα πιο απαισιόδοξους. Αν μπορεί να σφίξει τα δόντια για ακόμα τρεις αναμετρήσεις τώρα που η σειρά είναι στα... κόκκινα, θα φανεί. Αλλά ακόμα και έτσι η εμφάνισή του ήταν απολαυστική.

Τα highlights του Αντετοκούνμπο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα