Νικς - Καβαλίερς 99-79: Παράνοια στη Νέα Υόρκη και 2-1 (vid)

bet365

Οι Νικς με την παρακαταθήκη του break από το Κλίβελαντ, επικράτησαν δεύτερη φορά στη σειρά των Καβαλίερς και πήραν κεφάλι ξανά με 2-1.

Το τελικό 99-79 είναι ικανό να πει όλη την αλήθεια. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, οι Νικς με την πατροπαράδοτη συνταγή της άμυνας επικράτησαν των Καβαλίερς και πήραν προβάδισμα στη σειρά με 2-1, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη.

Οι οπαδοί τους φυσικά στο Madison Square Garden καθόλου δεν ενδιαφέρθηκαν για την ποιότητα και γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτήν τη νίκη αφού βλέπουν προοπτική πρόκρισης για την ομάδα τους. Πρωταγωνιστές αυτήν τη φορά ήταν οι Μπράνσον και Μπάρετ, παρά τη χαμηλή πτήση του Ραντλ.

Όσο για την εξέλιξη δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς, αρκεί να κοιτάξει τις διαφορές. Οι Νικς είχαν να υπερασπιστούν μία διψήφια στο ημίχρονο που έφτασε στο φινάλε της 3ης περιόδου να βρίσκεται στους 17, ενώ στην 4η έφτασε ως και τους 27.

Αυτήν τη φορά το δίδυμο των Μίτσελ και Γκάρλαντ δεν μπορούσε να αντιδράσει, αφήνοντας το Κλίβελαντ στο χαμηλό ενεργητικό των 79 πόντων. Το δίδυμο πρωταγωνιστών των Καβς πέτυχε 22 και 10 πόντους αντίστοιχα, με τον Γκάρλαντ ειδικά να είναι και πάρα πολύ άστοχος με 4/21 εντός παιδιάς, 1/7 εκ των οποίων τρίποντα.

Από πλευράς των νικητών ο Ραντλ έμεινε χαμηλά, στους 11 πόντους με 3/15 εντός παιδιάς. Αν γνώριζε κάποιος τη συνθήκη αυτή πριν την αναμέτρηση θα πίστευε ότι οι Νικς ηττήθηκαν. Αλλά οι 79 πόντοι παθητικό και κυρίως η εμφάνιση των Μπράνσον (21π., 6ασ.) και Μπάρετ (19π., 8ρ., 3ασ.) τους... έβγαλαν στον αφρό, σε ένα παιχνίδι που ένεκα της διαφοράς πέρασε στο παρκέ και ο Ντέρικ Ρόουζ για το τελευταίο τρίλεπτο, λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα.

Τα δωδεκάλεπτα: 17-17, 45-32, 72-55, 99-79

ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ - ΝΙΚΣ 1-2

Game 1: Καβαλίερς - Νικς 97-101
Game 2: Καβαλίερς - Νικς 107-90
Game 3: Νικς - Καβαλίερς 99-79
Game 4: Νικς - Καβαλίερς
Game 5: Καβαλίερς - Νικς *
Game 6: Νικς - Καβαλίερς *
Game 8: Καβαλίερς - Νικς *

* Αν χρειαστεί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα