Γουίλιαμς για trade Μπρίτζες-Τζόνσον: «Η μοναδική φορά που έκλαψα»

Γουίλιαμς για trade Μπρίτζες-Τζόνσον: «Η μοναδική φορά που έκλαψα»

bet365

Ο Μόντι Γουίλιαμς αναφέρθηκε στην ημέρα που αποχώρησαν από τους Σανς οι Μικάλ Μπρίτζες και Καμ Τζόνσον στο trade με τους Νετς για τον Κέβιν Ντουράντ.

Οι Σανς και οι Νετς αντίστοιχα έχουν τη δική τους πορεία στα φετινά play-offs του ΝΒΑ και πριν από λίγους μήνες... συνδέθηκαν για μία ανταλλαγή που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και συγκίνηση.

Ο Μόντι Γουίλιαμς αναφέρθηκε στο trade που έστειλε τον Μικάλ Μπρίτζες και τον Καμ Τζόνσον στο Μπρούκλιν προκειμένου να κάνει την εμφάνισή του στο Φοίνιξ ο Κέβιν Ντουράντ. Ο coach των Σανς μοιράστηκε τις σκέψεις του για την αποχώρηση των "Twins" λέγοντας πως εκείνο το βράδυ ήταν η μοναδική στιγμή στην καριέρα του που τον έκανε να κλάψει.

«Αν ήταν να χάσω τους Καμ και Μικάλ, καλύτερα να ήταν για τον Κέβιν. Ξέρετε τι εννοώ... Είναι σαν να κλαις από το ένα μάτι και ξαφνικά το άλλο να λάμπει.

Ήταν η μοναδική φορά στην προπονητική μου καριέρα που έκλαψα!» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γουίλιαμς είναι head coach στους Σανς από το 2019, όταν οι «ήλιοι» επέλεξαν τον Τζόνσον στο Νο11 του draft, στη δεύτερη σεζόν του Μπρίτζες με τη φανέλα τους.

Αυτές οι απαντήσεις ήρθαν ως απόκριση στην προοπτική που έχουν οι Νετς να βάλουν γερές βάσεις στην παρουσία των δύο αυτών παικτών με φόντο το μέλλον στη λίγκα. «Κανείς δεν πήγε στο κρεβάτι του εκείνο το βράδυ... Τηλεφώνησα στον Μικάλ, τηλεφώνησε στον Καμ, ήταν όλοι οι παίκτες μαζί».

Ο Γουίλιαμς με το συγκεκριμένο trade συναντήθηκε και πάλι με τον Ντουράντ, με τη συνύπαρξή τους να ξεκινά από τους Θάντερ και το 2015/16, όταν ο κόουτς των Σανς ήταν associate head coach στην Οκλαχόμα.

 

NBA Τελευταία Νέα