Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Τιμωρήθηκε ο Γκριν και δεν παίζει στο Game 3 με τους Κινγκς

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Τιμωρήθηκε ο Γκριν και δεν παίζει στο Game 3 με τους Κινγκς

bet365

Χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν είναι αναγκασμένοι να ψάξουν οι Γουόριορς την πρώτη τους νίκη κόντρα στους Κινγκς, με τον ψηλό τους να μένει εκτός από το Game 3 ως τιμωρία για το πάτημα στον Σαμπόνις.

Νέο επεισόδιο στο δράμα που δημιουργήθηκε μεταξύ των Ντρέιμοντ Γκριν και Ντομάντας Σαμπόνις, μετά το Game 2 στο Σακραμέντο. Οι Κινγκς έκαναν το 2-0 αλλά λίγο νωρίτερα ο Γκριν είχε αποβληθεί, πατώντας τον Σαμπόνις αφού πρώτα εκείνος είχε πιάσει το πόδι του.

Αυτή του η κίνηση τελικά θα τον βγάλει εκτός από το Game 3 της σειράς. Οι Γουόριορς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν απεγνωσμένα τις δύο νίκες στην έδρα τους, όμως για το 2-1 θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς τον Γκριν.

Μάλιστα, όπως μετέφερε ο Σαμς Σαράνια, στους Γουόριορς πίστευαν ότι θα πληρώσει απλώς κάποιο πρόστιμο, όμως τελικά το ΝΒΑ είχε διαφορετική άποψη. Το flagrant 2 που του σφυρίχτηκε, αποτέλεσε τελικά την τιμωρία του τόσο για τα 7 λεπτά της τελευταίας περιόδου στο Game 2, όσο και για το Game 3, φέρνοντας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους πρωταθλητές.

 

NBA Τελευταία Νέα