Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Τιμωρήθηκε ο Γκριν και δεν παίζει στο Game 3 με τους Κινγκς

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Τιμωρήθηκε ο Γκριν και δεν παίζει στο Game 3 με τους Κινγκς

bet365

Χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν είναι αναγκασμένοι να ψάξουν οι Γουόριορς την πρώτη τους νίκη κόντρα στους Κινγκς, με τον ψηλό τους να μένει εκτός από το Game 3 ως τιμωρία για το πάτημα στον Σαμπόνις.

Νέο επεισόδιο στο δράμα που δημιουργήθηκε μεταξύ των Ντρέιμοντ Γκριν και Ντομάντας Σαμπόνις, μετά το Game 2 στο Σακραμέντο. Οι Κινγκς έκαναν το 2-0 αλλά λίγο νωρίτερα ο Γκριν είχε αποβληθεί, πατώντας τον Σαμπόνις αφού πρώτα εκείνος είχε πιάσει το πόδι του.

Αυτή του η κίνηση τελικά θα τον βγάλει εκτός από το Game 3 της σειράς. Οι Γουόριορς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν απεγνωσμένα τις δύο νίκες στην έδρα τους, όμως για το 2-1 θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς τον Γκριν.

Μάλιστα, όπως μετέφερε ο Σαμς Σαράνια, στους Γουόριορς πίστευαν ότι θα πληρώσει απλώς κάποιο πρόστιμο, όμως τελικά το ΝΒΑ είχε διαφορετική άποψη. Το flagrant 2 που του σφυρίχτηκε, αποτέλεσε τελικά την τιμωρία του τόσο για τα 7 λεπτά της τελευταίας περιόδου στο Game 2, όσο και για το Game 3, φέρνοντας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους πρωταθλητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα