Αντετοκούνμπο: «Να ξαναγράψουμε ιστορία φέτος, θέλω το πρωτάθλημα» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Να ξαναγράψουμε ιστορία φέτος, θέλω το πρωτάθλημα» (vid)

Newsroom
Ο Γιάννης κάνει δηλώσεις

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε τη λαχτάρα του για τον φετινό τίτλο.

Οι Μπακς επικράτησαν των Γουίζαρντς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει triple double. Μετά το τέλος τους ματς, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και έδειξε... πεινασμένος για άλλο ένα πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για το ματς με τους Γουίζαρντς: «Όλοι βοήθησαν και έπαιξαν σκληρά. Είχαμε απουσίες και χάσαμε και τον Κόνατον στο ματς, αλλά τα παιδιά βγήκα μπροστά. Να πάρουμε τη νίκη κόντρα στο Σικάγο».

Για τα play-offs: «Χρειαζόμαστε βελτίωση Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε, να φτιάξουμε τη χημεία μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε. Τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτή τη λίγκα, δεν γίνεται να περιμένουμε ότι θα κάνουμε περίπατο. Πρέπει να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα και με λίγη τύχη να τα πάμε καλά”.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε συνήθειες. Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίζουμε ομαδικά. Να είμαστε ομάδα για να πάμε μακριά. Έχουμε ακόμα 3 παιχνίδια και τα play-offs».

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Στο παρελθόν με ένοιαζε πως θα βελτιωθούμε και όχι το Νο1 και το Νο.2. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα δεν ήμασταν πρώτοι στην κανονική περίοδο. Οι Σέλτικς, οι Σίξερς, οι Καβαλίερς και οι Νικς είναι όμως... κτήνη. Θυμάμαι ότι πέρυσι ήμασταν 3οι στην Ανατολή και παίξαμε το Game 7 στην Βοστώνη»

Ωραίο συναίσθημα να παίζεις το Game 7 στην έδρα σου. Δεν σου εξασφαλίζει την νίκη. Τίποτα δεν σου δίνεται. Αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να είσαι πετυχημένος. Δουλεύουμε για να έχουμε το καλύτερο ρεκόρ και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα. Να το εκμεταλλευτούμε όταν έρθουν τα playoffs».

Για το αν παίζει ρόλο πως έχουν ξαναπάρει τίτλο το 2021: «Δεν έχει σημασία. Όταν κοιτάς το παρελθόν, σε κρατάει πίσω. Ήταν σπουδαίο που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό ήταν πριν δύο χρόνια. Τότε είχα ένα παιδί και τώρα έχω δύο παιδιά. Είναι παλιά νέα.

Θέλω να κατακτήσω και άλλο πρωτάθλημα. Θέλω να ζήσω αυτό το συναίσθημα. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε. Τίποτα δεν σου χαρίζεται. Θέλουμε να γράψουμε ξανά ιστορία φέτος, να μην μείνουμε στο 2021”.

Για το αν περίμενε να επηρεάσει το μπάσκετ όταν μπήκε στη λίγκα: «Όχι, ήμουν παιδί όταν ήρθα στην λίγκα και προσπάθησα να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα. Να κερδίσω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου. Έχω δουλέψει σκληρά, αλλά είμαι στη μέση. Θέλω να παίξω 20 χρόνια στην λίγκα. Πρέπει να συνεχίσω να μαθαίνω, να βελτιώνομαι. Ευλογημένος που ο Θεός με έχει φέρει σε αυτή την θέση. Δεν το θεωρώ δεδομένο και δεν περίμενα ότι θα ενέπνεα τόσο κόσμο στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο».

 

NBA Τελευταία Νέα