Γουίζαρντς - Μπακς 128-140: Ασταμάτητος Γιάννης με triple double, αγκαλιά με την πρωτιά (vid)

Γουίζαρντς - Μπακς 128-140: Ασταμάτητος Γιάννης με triple double, αγκαλιά με την πρωτιά (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double και οι Μπακς επικράτησαν με 140-128 των Γουίζαρντς.

Είχε κέφια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στους πρωτευουσιάνους. Ο Greek Freak κατάφερε να πετύχει triple double και τα ελάφια δεν είχαν πρόβλημα να νικήσουν με 140-128 μέσα στην Γουάσινγκτον, ένα αποτέλεσμα που τους φέρνει αγκαλιά με την πρώτη θέση στην Ανατολή στη regular season, αφού έφτασαν στο 57-22 και οι Σέλτικς δύσκολα θα τους περάσουν.

Show Γιάννη

O Γιάννης τελείωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ στα 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ και έδειξε για άλλη μια φορά πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να τον σταματήσεις.

Άξιοι συμπαραστάτες για τον Έλληνα σταρ ήταν ο Τζρου Χολιντέι που σταμάτησε με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Πολύ καλό ματς έκανε και ο Πόρτις με 19 πόντους και 20 ριμπάουντ.

Με αυτή τη νίκη οι Μπακς ανέβηκαν στο 31-8 στα εντός έδρας ματς τους και έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της postseason, εκεί που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ. Πολύ σημαντική παράμετρος στον δρόμο για τον τίτλο.

Έλειπαν 4 βασικοί των Γουίζαρντς

Οι Μπακς καθάρισαν την αναμέτρηση στο τρίτο δωδεκάλεπτο και έδειξαν τα δόντια της για τα κρίσιμα ματς των playoffs που θα έρθουν. Να πούμε όμως πως oι Γουίζαρντς έπαιζαν χωρίς τέσσερις βασικούς τους. Τους Πορζίνγκις, Μπιλ, Αβντίγια και Κούζμα. Μόνο ο Κίσπερτ έπαιζε από τη βασική πεντάδα.

Για την ομάδα από την Γουάσινγκτον ο Ναν είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Τζόνι Ντέιβις μέτρησε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Η ομάδα από το Μιλγουόκι εντυπωσίασε πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, αφού το έβλεπε σαν βαρέλι και τελείωσε το ματς με 23/42, τη στιγμή που οι ηττημένοι είχαν 13/27. Εξαιρετικός Κράουντερ με 4/5 τρίποντα και ο Πόρτις με 5/9.

Tα κακά νέα για τους Μπακς είναι πως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση ο Πατ Κόνατον που γύρισε τον αστράγαλο του και αποχώρησε. Ο Άλεν, ο Μίντλετον και ο Τζεβόν Κάρτερ δεν πάτησαν παρκέ απέναντι στην ομάδα της Γουάσινγκτον, ενώ μένει να δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Κόνατον.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-32, 62-75, 97-114, 128-140

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα