Γουόριορς: Ο λόγος που ο Γουίγκινς έμεινε μακριά από τα παρκέ

Γουόριορς: Ο λόγος που ο Γουίγκινς έμεινε μακριά από τα παρκέ

Γουόριορς: Ο λόγος που ο Γουίγκινς έμεινε μακριά από τα παρκέ

bet365

Ο Άντριου Γουίγκινς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση με τους Γουόριορς με τον λόγο που τον υποχρέωσε να βγει... off από τα μέσα Φλεβάρη να γίνεται γνωστός.

Η είδηση πως ο Άντριου Γουίγκινς επιστρέφει στις υποχρεώσεις των Γουόριορς λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ενόψει των play-offs έφερε χαμόγελα στους φίλους του Γκόλντεν Στέιτ. Ο 27χρονος φόργουορντ των «πολεμιστών» αποτελούσε κλειδί για την ομάδα στην πορεία της περασμένης σεζόν τίτλου και το γεγονός πως θα φορέσει ξανά την αγωνιστική του φανέλα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο λόγος, ωστόσο, που ο Γουίγκινς είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα παρκέ από τα μέσα του Φεβρουαρίου χάνοντας ήδη 22 αγώνες ξεπερνούσε κάθε συμβάν εντός των γραμμών. Όπως ανέφερε ο Σαμς Τσαράνια, δίνοντας... φως στις υποθέσεις που ακολουθούσαν το όνομα του παίκτη, ο άσος των Γουόριορς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του, Μίτσελ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είχε αναφερθεί πως οικογενειακοί λόγοι δεν επέτρεπαν στον Γουίγκινς να επικεντρωθεί στο μπάσκετ, ωστόσο ο δημοσιογράφος του The Athletic έκανε πιο συγκεκριμένη την συνθήκη αναφερόμενος στην πορεία της υγείας του πατέρα του. Ο Μίτσελ Γουίγκινς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το... θορυβώδες πέρασμά του από τον Σπόρτινγκ, ως ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ των γηπέδων της Α1.

 

NBA Τελευταία Νέα