Iσπανοί για Λάσο: «Ο Ντόντσιτς τον θέλει στους Μάβερικς, αλλά φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός»

Newsroom
Iσπανοί για Λάσο: «Ο Ντόντσιτς τον θέλει στους Μάβερικς, αλλά φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Πάμπλο Λάσο με το Ντάλας, ωστόσο τονίζει πως στην... pole position βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάβερικς κινδυνεύουν να μείνουν εκτός από τα playoffs του ΝΒΑ και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες και τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με την ισπανικό diario ok, ο Λούκα Ντόντσιτς επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Πάμπλο Λάσο, αυτή τη φορά στο Ντάλας, αφού η συνύπαρξη τους ήταν εντυπωσιακή και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα ο Σλοβένος είναι δυσαρεστημένος από τα όσα έχουν γίνει στην ομάδα και την πορεία της, παρόλο που απέκτησαν τον Ίρβινγκ και ο Λούκα έχει γνώμη που μετρά πολύ στην ομάδα του Μαρκ Κιούμπαν (λατρεύει τον Ντόντσιτς).

Το κείμενο αναφέρει πως ο Ισπανός τεχνικός είχε συνομιλίες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ προσθέτει πως ο Παναθηναίκός έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει. Τέλος τονίζει πως θα μπορούσε να βρίσκεται ήδη στο... τριφύλλι από τον Φλεβάρη, αλλά είπε στους... πράσινους πως ήθελε να ξεκινήσει το έργο του από το ξεκίνημα και όχι στη μέση της σεζόν.

 

NBA Τελευταία Νέα