Αντετοκούνμπο: «Δεν κάνω χειρονομίες, μπορεί να ξανασυναντήσουμε τους Νάγκετς» (vid)

Newsroom
Αντετοκούνμπο: «Δεν κάνω χειρονομίες, μπορεί να ξανασυναντήσουμε τους Νάγκετς» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την ήττα των Μπακς από τους Νάγκετς.

Οι 31 πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετοί, αφού οι Μπακς ηττήθηκαν εύκολα από τους Νάγκετς. Ο Έλληνας σταρ μίλησε μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως οι δύο ομάδες μπορεί να τα... ξαναπούν στους τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην τεχνική ποινή που δέχθηκε

Για το ματς μεταξύ άλλων είπε: «Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος».

Για την τεχνική ποινή: «Δεν είμαι ο τύπος που εκνευρίζεται και κάνει χειρονομίες. Προσπαθώ πάντα να δείχνω σεβασμό. Κάποιες φορές μπορεί να νευριάσεις, άνθρωποι είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν άξιζα πάντα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν έκανα κάτι υπερβολικό, συζητούσα με τον διαιτητή ήρεμα για μια φάση, δεν θεωρώ πως έκανα κάτι που ξεπέρασε τα όρια»..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα