Νάγκετς - Μπακς 129-106: Ο Γιόκιτς νίκησε τον Γιάννη στο... πάρτι του Ντένβερ (vid)

bet365

Oι Νάγκετς επικράτησαν των Μπακς εύκολα με 129-106, με τους Αντετοκούνμπο και Γιόκιτς να κάνουν ματσάρα.

Από τη μία είχαμε την κορυφαία ομάδα στην Ανατολή μέχρι τώρα, τους Μπακς, ενώ από την άλλη υπάρχει η καλύτερη ομάδα στην Δύση, οι Νάγκετς. Φυσικά μιλάμε και για μια μάχη δύο υποψήφιων MVP (μαζί με τον Εμπίντ), του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νίκολα Γιόκιτς.

Τελικά το Ντένβερ πήρε την μονομαχία με 129-106, δείχνοντας πως δεν αστειεύεται τη φετινή σεζόν. Οι Νάγκετς επικράτησαν πολύ εύκολα στο τέλος και έτσι πήγαν στο 50-24, αφήνοντας τα ελάφια στο 53-21.

Κυρίαρχοι Γιόκιτς και Γιάννης

Από την πλευρά των νικητών ο Γιόκιτς είχε 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ο Μάρεϊ είχε 26 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους με 6 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Πόρτερ. Για τα... ελάφια του Μπουντενχόλζερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 31 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ. Στα 32 λεπτά που αγωνίστηκε, είχε 13/19 δίποντα, 5/7 βολές και 0/3 τρίποντα. Από 13 πόντους είχαν οι Λόπεζ, Άλεν και Μίντλετον. Ο Χόλιντεϊ είχε 9 πόντους με 7 ασίστ και έμεινε χαμηλά.

Το τρίτο δωδεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για το Μιλγουόκι, αφού οι Νάγκετς το πήραν με επιμέρους 34-19 και έβαλαν τις βάσεις της νίκης τους. Στη συνέχεια διαχειρίστηκαν τη διαφορά τους. Οι Μπακς δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά στα τρίποντα και τελείωσαν την αναμέτρηση με 9/36 , ενώ οι σβόλοι είχαν 15/36.

Οι Νάγκετς προηγήθηκαν με 97-85 στο τέλος της τρίτης περιόδου και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν άφησαν το... πόδι από το γκάζι. Βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο, αύξησαν τη διαφορά τους και δεν άφησαν σε κανένα σημείο το Μιλγουόκι να πιστέψει πως μπορεί να γυρίσει το συγκεκριμένο ματς.

Το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε συμπαραστάτη στο ματς έπαιξε ρόλο στην τελική έκβαση της αναμέτρησης, αφού ο Γιόκιτς είχε και τη βοήθεια του εξαιρετικού Μάρεϊ που θύμισε σε πολλά σημεία τον παλιό καλό Μάρεϊ πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.

Τα επόμενα τρία ματς των Μπακς

28/3 Πίστονς-Μπακς

30/3 Πέισερς-Μπακς

31/3 Μπακς-Σέλτικς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα