NBA: Οι τέσσερις μεγάλες απουσίες του All-Star Game

Δημήτρης Οικονόμου
NBA: Οι τέσσερις μεγάλες απουσίες του All-Star Game

bet365

Τζέιλεν Μπράουν και Ζάιον Γουίλιαμσον επιβεβαιώθηκε πως δε θα βρεθούν στο φετινό All-Star Game, με τον πρώτο να είναι άτυχος καθώς τραυματίστηκε από τον συμπαίκτη του, Τζέισον Τέιτουμ.

Το All-Star Game του ΝΒΑ στη Γιούτα θα έχει άλλη μία χρονιά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αρχηγό της μίας ομάδας, απέναντι σε αυτήν του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μαζί όμως με αυτό θα έχει και ηχηρές απουσίες, αφού οι τραυματισμοί εμποδίζουν αρκετούς από τους σταρ της λίγκας να βρεθούν στη γιορτή.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον λόγω του τραυματισμού του στο πόδι επιβεβαιώθηκε δια στόματος Γουίλι Γκριν πως δε θα βρεθεί στο φετινό All-Star Game. Άλλωστε οι Πέλικανς είναι αρκετά προσεκτικοί μαζί του, καθώς έχασε όλη την περσινή σεζόν και είναι ιδιαιτέρως ευπαθής.

Η άλλη απουσία που επιβεβαιώθηκε είναι αυτήν του Τζέιλεν Μπράουν. Ο σταρ των Σέλτικς δέχτηκε αγκωνιά από τον Τέιτουμ και αποχώρησε από την αναμέτρηση με τους Σίξερς. Έτσι θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για το All-Star ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Θυμίζουμε πως οι Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ ένεκα των τραυματισμών τους έχουν ήδη τεθεί εκτός, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για αλλαγές στα ρόστερ. Ο Τζέιμς Χάρντεν που εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι δε βρέθηκε στις αρχικές επιλογές, μπορεί τελικά να βρει τρόπο να βρεθεί στη Γιούτα...

 

NBA Τελευταία Νέα