Μάβερικς: Ενδιαφέρονται για Μπόγιαν και Μπόγνταν Μπογκντάνοβιτς

Newsroom
Μάβερικς: Ενδιαφέρονται για Μπόγιαν και Μπόγνταν Μπογκντάνοβιτς

bet365

Μπόγιαν και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρίσκονται στα... ραντάρ των Ντάλας Μάβερικς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αμερική.

Η περίοδος των trades κυλά προς το τέλος της και τα αμερικανικά δημοσιεύματα έχουν πάρει... φωτιά αναφέροντας το ενδιαφέρον των ομάδων για διάφορους παίκτες της ΝΒΑ, αλλά και τις περιπτώσεις όπως εκείνη του Καϊρί Ίρβινγκ που αιτήθηκε την ανταλλαγή από τους Νετς.

Τη δεδομένη στοιχεία, τα στοιχεία που παρουσιάζονται φέρνουν στο προσκήνιο και τις «κλεφτές» ματιές των Ντάλας Μάβερικς τόσο για τον Μπόγιαν, όσο και για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που αγωνίζονται με τις φανέλες των Πίστονς και των Χοκς αντίστοιχα.

Οι άνθρωποι του Ντάλας φαίνεται πως θέλουν να αφαιρέσουν κάποια πίεση από τον Λούκα Ντόντσιτς και πρόσφατα συνδέθηκαν και με την περίπτωση του Ίρβινγκ σε αυτή την προσπάθεια. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πλέον στρέφουν και τα ραντάρ τους προς τους δύο Μπογκντάνοβιτς που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με τις ομάδες τους.

 

NBA Τελευταία Νέα