Κάρι: «Έφερα την ομάδα μου σε δύσκολη θέση με την αποβολή»

Κάρι: «Έφερα την ομάδα μου σε δύσκολη θέση με την αποβολή»

Δημήτρης Οικονόμου
Κάρι: «Έφερα την ομάδα μου σε δύσκολη θέση με την αποβολή»

bet365

Ο Στεφ Κάρι απάντησε στον λόγο που τον είδαμε να βγαίνει εκτός εαυτού και να εκτοξεύει το μασελάκι του στις εξέδρες, κάτι που του στοίχισε την αποβολή.

Την εξήγησή του για τα νεύρα που έφεραν την αποβολή του, 1'20'' πριν το φινάλε της αναμέτρησης των Γουόριορς με τους Γκρίζλις έδωσε ο Στεφ Κάρι.

Οι «πολεμιστές» έφυγαν νικητές με ένα καλάθι του Πουλ στο τελευταίο 1'', αλλά ο ίδιος παίκτης ήταν που έκαλε έξαλλο τον Κάρι, οδηγώντας τον στο να πετάξει το μασελάκι του και να δεχτεί τεχνική ποινή-αποβολή.

Ο ίδιος παραδέχτηκε το λάθος του, εξηγώντας πως στο ρεκόρ που βρίσκονται οι Γουόριορς, όλα μετράνε. «Ήταν μία κρίσιμη στιγμή στην αναμέτρηση με τον τρόπο που πηγαίνει η σεζόν μας. Κάθε λεπτομέρεια μετράει, όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ, όπως τη νίκη, η εκτελέσεις μετράνε (σ.σ. μιλάει για το σουτ του Πουλ).

Προφανώς έθεσα τον εαυτό μου εκτός παιχνιδιού και την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου ανταποκρίθηκαν άψογα. Ο Κλέι έβαλε ένα μεγάλο σουτ και ο Πουλ το νικητήριο καλάθι. Το χρειαζόμασταν αυτό» αναφέρει Στεφ.

Βεβαίως προτού αποβληθεί είχε προλάβει να σκοράρει 34 πόντους, 10 εκ των οποίων στην τελευταία περίοδο για να δώσει προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

 

NBA Τελευταία Νέα