Ενές Καντέρ: «Έχω ακόμη 5-6 χρόνια στο ΝΒΑ»

Ενές Καντέρ: «Έχω ακόμη 5-6 χρόνια στο ΝΒΑ»

Newsroom
Ενές Καντέρ: «Έχω ακόμη 5-6 χρόνια στο ΝΒΑ»

bet365

Ο Ενές Καντέρ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ την περσινή σεζόν με τους Σέλτικς και πλέον περιμένει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, εξηγώντας πως έχει τεθεί στο περιθώριο λόγω των απόψεών του για την Κίνα.

Από τη στιγμή που έγινε trade στους Χιούστον Ρόκετς, ο Ενές Καντέρ αποδεσμεύτηκε δίχως να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι με τις «Ρουκέτες». Εσχάτως λογίζεται σαν τρομοκράτης από το τουρκικό κράτος που τον επικήρυξε για 500.000 δολάρια και ο ίδιος εξήγησε ότι μπορεί να σταθεί ακόμη στο ΝΒΑ.

«Είμαι 30 ετών και μπορώ να παίξω για άλλα 5-6 χρόνια στο ΝΒΑ. Δυστυχώς, όταν άρχισα να μιλάω για τα προβλήματα με τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα, έμεινα στο περιθώριο. Το ΝΒΑ και η Κίνα κάνουν δουλειές εκατομμυρίων» εξήγησε ο Τούρκος σέντερ στο N1 της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ακόμα υγιής. Μπορώ να παίξω μπάσκετ για άλλα 5-6 χρόνια στη λίγκα, απλώς ελπίζω να επιστρέψω και να με αφήσουν να παίξω. Αγαπώ το μπάσκετ, μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω για ό,τι θέλω και θεωρώ σωστό».

 

NBA Τελευταία Νέα