Καντέρ: Δημοσίευσε τις απειλές που δέχεται για τη ζωή του μετά την επικήρυξη

Καντέρ: Δημοσίευσε τις απειλές που δέχεται για τη ζωή του μετά την επικήρυξη

bet365

Μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα με απειλές που έχει δεχθεί μετά την επικήρυξη έναντι 500.000 δολαρίων δημοσίευσε ο Ενές Καντέρ μέσω του λογαριασμού του.

Ο Ενές Καντέρ Φρίντομ είναι πλέον στη λίστα των επικηρυγμένων όσον αφορά τη χώρα του. O Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει «δικτάτορα», και η Κυβέρνηση της Τουρκίας αξίωσαν στα 500.000 δολάρια το ύψος της επικήρυξής του, τοποθετώντας τον στη λίστα με τους τρομοκράτες.

Η αντίδρασή του ήταν άμεση και έντονη, ενώ η δραστηριότητά του στα socila media παραμένει σταθερή ζητώντας αρχικά την υποστήριξη του κόσμου.

Στις τελευταίες του αναρτήσεις, ο Ενές Φρίντομ θέλει να παρουσιάσει μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει δεχθεί από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Οι εικόνες δείχνουν καθαρά το περιεχόμενο, στο οποίο εκφράζεται η απειλή της ίδιας του της ζωής ακόμη και στην περιοχή της Ουάσινγκτον όπου διαμένει έχοντας πλέον προστασία σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, ο Καντέρ μεταξύ άλλων, έγραψε πως σύντομα ο κόσμος θα καταλάβει «τι τέρας είναι ο Ερντογάν. Σταθείτε μαζί μου αδελφοί και αδελφές... Ας νικήσουμε την τρομοκρατική νοοτροπία μαζί, ανεξάρτητα το που βρίσκεται».

 

NBA Τελευταία Νέα