Λέικερς: Δίνουν δεκαήμερο συμβόλαιο στον Στέρλινγκ Μπράουν

Λέικερς: Δίνουν δεκαήμερο συμβόλαιο στον Στέρλινγκ Μπράουν

bet365

Έτοιμοι να δώσουν δεκαήμερο συμβόλαιο και την...15η θέση του ρόστερ τους στον Στέρλινγκ Μπράουν εμφανίζονται οι Λέικερς σύμφωνα με τις πληροφορίες από αμερικανικά Μέσα.

Οι Λέικερς βρίσκονται σε αναζήτηση για τον παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρειά τους και όπως όλα δείχνουν το προβάδισμα βρίσκεται στην πλευρά του άλλοτε μέλους των Μπακς και συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Στέρλινγκ Μπράουν.

Η πληροφορία έρχεται... δια στόματος Σαμς Τσαράνια, ο οποίος αναφέρει πως οι «λιμνάνθρωποι» θα δώσουν στον Μπράουν δεκαήμερο συμβόλαιο επαναφέροντάς τον στα παρκέ του NBA, καθώς είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τη θυγατρική των Ρόκετς στην G-League. Σύμφωνα με άλλα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, ταυτόχρονα οι Λείκερς κρατούν τους Ριβς και Γκάμπριελ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Αυτό σημαίνει πως με τους δύο παίκτες να έχουν πλέον εγγυημένα συμβόλαιο, απομένει μόλις μία (15η) θέση για το ρόστερ και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η συνθήκη του Μπράουν την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προπονείται με την ομάδα υπό το βλέμμα των Ρομπ Πελίνκα και Ντάρβιν Χαμ εξαντλώντας τις πιθανότητές του να μείνει στη Λίγκα.

 

NBA Τελευταία Νέα