NBA: Οι Πίστονς επικράτησαν των Μάτζικ σε επεισοδιακό ματς, νίκη για τους Γουίζαρντς απέναντι στους Σανς (vids)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
NBA: Οι Πίστονς επικράτησαν των Μάτζικ σε επεισοδιακό ματς, νίκη για τους Γουίζαρντς απέναντι στους Σανς (vids)

bet365

Με νίκες συνέχισαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς και οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, κόντρα σε Ορλάντο Μάτζικ και Φοίνιξ Σανς, αντίστοιχα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Ορλάντο Μάτζικ σημαδεύτηκε από έναν καυγά ανάμεσα σε πολλούς παίκτες, ο οποίος οδήγησε στην αποβολή τριών παικτών. Ο Μο Βάγκνερ, ο Κίλιαν Χέιζ και ο Μαμαντού Ντιαλό είδαν το υπόλοιπο του αγώνα από τα αποδυτήρια, μετά από το αρχικό σπρώξιμο του Βάγκνερ στον Χέιζ και τη γροθιά που έριξε ο τελευταίος στον Γερμανό, με τους δύο πάγκους να μπλέκονται σε ένα απίστευτο... γαϊτανάκι σπρωξιμάτων.

Στην αναμέτρηση, οι Πίστονς επικράτησαν με 121-101, ο Σαντίκ Μπέι είχε 28 πόντους και ο Άλεκ Μπερκς 32 για τους Πίστονς, ενώ για το Ορλάντο ο Φραζν Βάγκνερ μέτρησε 19 και ο Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ 16 πόντους.

Γουίζαρντς - Σανς 127-102

Όσο ο Ντέβιν Μπούκερ απουσιάζει, οι Σανς θα μοιάζουν ως μία... κανονική ομάδα. Οι Γουίζαρντς (χωρίς τον Μπράντλεϊ Μπιλ) πήραν 30 πόντους από τον Ρούι Χατσιμούρα, ενώ οι Κάιλ Κούζμα και Κρίσταπς Πορζίνγκις πρόσθεσαν από 22 πόντους.

Για τους Σανς ο Έιτον είχε 31 πόντους, αλλά οι Σανς νικήθηκαν κατά κράτος στον τομέα των ριμπάουντ (46-30). Ο Κρις Πολ πρόσθεσε 20 πόντους για το Φοίνιξ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα