Ιμπάκα: Πρόσφερε τσάι από γρύλους στον Τζρου Χόλιντεϊ και αυτός αηδίασε (vid)

Ιμπάκα: Πρόσφερε τσάι από γρύλους στον Τζρου Χόλιντεϊ και αυτός αηδίασε (vid)

Ιμπάκα: Πρόσφερε τσάι από γρύλους στον Τζρου Χόλιντεϊ και αυτός αηδίασε (vid)

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι ο επόμενος καλεσμένος στην εκπομπή... μαγειρικής του Σερζ Ιμπάκα, με το τσάι από γρύλους να κάνει τον γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς να αναρωτιέται «τι είναι αυτό στο στόμα μου;».

Ο Σερζ Ιμπάκα είχε κέφια. Μπορεί να μην είχε καλεσμένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «How hungry are you?», ωστόσο το όνομα του Greek Freak ακούστηκε αρκετές φορές.

Απέναντί του ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ. Ο οποίος μόλις είδε να του σερβίρουν τσάι από γρύλους, το κοιτούσε καλά καλά. Στην αρχώ ρώτησε αν οι γρύλοι είναι... μωράκια ή μεγαλύτερη, ωστόσο στην πρώτη δοκιμή αισθάνθηκε ένα πόδι στο στόμα του και άρχισε να το φτύνει!

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον πιο υποτιμημένο παίκτη στο NBA. Η απάντηση ήταν ο Γιάννης! Το επόμενο δίλημμα ήταν ξεκάθαρο: Με το ματς στο όριο τι είναι καλύτερο, οι βολές του Αντετοκούνμπο ή το τρίποντο του Μπρουκ Λόπεζ; Μάλιστα το ερώτημα συνοδεύτηκε από μερικά airball του Giannis!

Αλλά ο Χόλιντεϊ πάλι διάλεξε τον Αντετοκούνμπο. Ο Ιμπάκα έπρεπε να πιει από το τσάι. Αλλά η μεγάλη γουλιά που έκανε, μαζί με την κατάποση αρκετών γρύλων, προκάλεσε αηδία στον Χόλιντεϊ.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: YouTube

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα