Μπακς: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και... μισό το Μιλγουόκι κόντρα στους Χόρνετς

Μπακς: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και... μισό το Μιλγουόκι κόντρα στους Χόρνετς

bet365

Δίχως τη συμβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και μίας ακόμη... εξάδας θα αγωνιστούν οι Μιλγουόκι Μπακς στη Σάρλοτ με αντίπαλο τους Χόρνετς τα ξημερώματα της Κυριακής (04/12).

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Μάικ Μπουντενχόλζερ για το επερχόμενο ματς των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Χόρνετς εκτός έδρας (04/12, 01:00). Πέρα από την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που μένει στα "πιτς" λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, ακόμη έξι ονόματα θα βρίσκονται στη λίστα για τα «ελάφια».

Με την απουσία του Τζο Ίνγκλς να είναι δεδομένη αφού αναρρώνει από τραυματισμό με στόχο να επιστρέψει αργότερα στη σεζόν, οι Μπακς δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Κρις Μίντλετον που θέλουν να διαχειριστούν το γεγονός της επιστροφής του ομαλά, αλλά ούτε τον Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο Μαρζόν Μπότσαμπ και ο Σερτζ Ιμπάκα θα είναι επίσης εκτός δράσης, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ προς το παρόν είναι... αμφίβολος, όμως δεν αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής για λόγους ξεκούρασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα