Πέρκινς για Αντετοκούνμπο: «Παίρνουμε τον Γιάννη για δεδομένο και... βαριόμαστε με το μεγαλείο του» (vid)

Πέρκινς για Αντετοκούνμπο: «Παίρνουμε τον Γιάννη για δεδομένο και... βαριόμαστε με το μεγαλείο του» (vid)

Πέρκινς για Αντετοκούνμπο: «Παίρνουμε τον Γιάννη για δεδομένο και... βαριόμαστε με το μεγαλείο του» (vid)

bet365

Ο Κέντρικ Πέρκινς μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που χαρακτήρισε τον καλύτερο παίκτη του ΝΒΑ τη δεδομένη στιγμή ενώ θέλησε να μεταφέρει μερικές σκέψεις σε όσους... βαριούνται με το μεγαλείο του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τη Λίγκα επί σειρά ετών, ενώ... αναγκάζει τους αναλυτές του NBA να ασχοληθούν με το παιχνίδι του προσθέτοντας «λιθαράκια» στο πλάνο των Μιλγουόκι Μπακς κάθε σεζόν.

Ακόμη και φέτος που είναι σε αναμονή για την επιστροφή του Κρις Μίνλτετον, οι Μπακς έτρεξαν τρομερό σερί στις αρχές της περιόδου και διατηρούνται σε καλή τροχιά στην Ανατολή. Ο πρώην παίκτης των Σέλτικς και νυν αναλυτής της λίγκας, Κέντρικ Πέρκινς, θέλησε να... ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα γύρω από το όνομα του Greek Freak.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στάθηκε στο πλευρό του Έλληνα σούπερ σταρ και τον εκθείασε, ωστόσο αυτή τη φορά είχε φυλαγμένα μερικά λόγια για όσους «βαριούνται με το μεγαλείο του».

Μιλώντας στο NBA Today, πήρε θέση και είπε: «Παίρνουμε τον Γιάννη για δεδομένο και... βαριόμαστε με το μεγαλείο του και το έχω πει αρκετές φορές σε αυτό το σόου ότι έχουμε αρχίσει να συμπεριφερόμαστε στον Γιάννη όπως στον ΛεΜπρόν όταν ήταν στο Κλίβελαντ... Κάθε βράδυ μπορείς να στοιχηματίσεις ότι ο Αντετοκούνμπο θα βάλει 30+ πόντους, θα μαζέψει 12+ ριμπάουντ και τώρα βάζει και τις ασίστ στο παιχνίδι του. Και λέμε "Εντάξει αυτός είναι απλά ο Giannis", αλλά δεν είναι απλώς ο Γιάννης. Είναι ο πιο κυριαρχικός παίκτης στο NBA αυτή τη στιγμή. Στα μάτια μου, ο καλύτερος παίκτης τώρα... Πρέπει να ζητάμε ακόμη περισσότερα και όχι να βαριόμαστε γιατί είναι πολλά για το άθλημα. Είναι πάντα διαθέσιμος, πάντα κρατά τον εαυτό του υπολογίσιμο και πάντα δίνει πράγματα όταν θέλουμε να δώσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα