Μπόστον Σέλτικς: Vintage Γκρίφιν κάρφωσε ξανά μετά τον περασμένο Μάρτιο (vid)

Μπόστον Σέλτικς: Vintage Γκρίφιν κάρφωσε ξανά μετά τον περασμένο Μάρτιο (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Μπόστον Σέλτικς: Vintage Γκρίφιν κάρφωσε ξανά μετά τον περασμένο Μάρτιο (vid)

bet365

Μπλέικ Γκρίφιν από τα παλιά με ένα κάρφωμα που θύμισε τις... χρυσές εποχές του στο ΝΒΑ και ο πάγκος των Μπόστον Σέλτικς στο πόδι!

Ο Μπλέικ Γκρίφιν υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια. Κυρίως με τη φανέλα των Κλίπερς όπου και τον γνωρίσαμε για μία δεκαετία αλλά και μετέπειτα με τους Πίστονς και τους Νετς.

Τα χρόνια όμως περνάνε και ο Γκρίφιν σταμάτησε να δίνει με την ίδια συχνότητα τέτοιες φάσεις πάνω από τη στεφάνη. Έως ότου οι Σέλτικς υποδεχτούν τους Χόρνετς. Η Βοστώνη διέλυσε τους αντιπάλους της με το ευρύ 140-105 και οδηγεί την κούρσα Ανατολής.

Το γεγονός του αγώνα όμως ήταν ένα κάρφωμα του Γκρίφιν. Ο Ντέρικ Γουάιτ αποκάλυψε πως του είχε ζητήσει την μπάλα ψηλά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και εκείνος τήρησε τον λόγο του. Ο «ιπτάμενος» Μπλέικ άρπαξε την μπάλα στον αέρα και την κάρφωσε με μανία στο καλάθι των Χόρνετς.

Ο πάγκος των Σέλτικς... τρελάθηκε με το κάρφωμα, που για τον Γκρίφιν είχε ιστορική σημασία. Αυτό διότι ένας εκ των κορυφαίων dunker του ΝΒΑ είχε να καρφώσει από τις 21 Μαρτίου του 2022, όταν και αγωνιζόταν στους Νετς. Ο 33χρονος βετεράνος πήρε θέση starter αντί του τραυματία Αλ Χόρφορντ και συνεχίζει να δείχνει πως μπορεί να γίνει παράγοντας σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Γκρίφιν τη φετινή σεζόν μετράει 4.1 πόντους και 3 ριμπάουντ στα 12'30'' που βρίσκεται στο παρκέ για τους Κέλτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα