Σέλτικς - Χόρνετς 140-105: Χτίζουν νέο σερί στη Βοστόνη (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Σέλτικς - Χόρνετς 140-105: Χτίζουν νέο σερί στη Βοστόνη (vid)

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κορυφή του ΝΒΑ καθώς έκαναν... φύλλο και φτερό τους Σάρλοτ Χόρνετς κερδίζοντας με 140-105.

Η ομάδα της Βοστόνης ξεπέρασε την ήττα στο Σικάγο πριν από μία εβδομάδα και έκτοτε «τρέχει» ένα σερί 4-0, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο ΝΒΑ στο 17-4.

Αυτό είναι και το καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με δύο νίκες διαφορά από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στις ασίστ μοιράζοντας 15 τελικές πάσες! Επιπλέον ο δυναμικός γκαρντ των Σέλτικς είχε 22 πόντους με 6/9 τρίποντα. Βέβαια ο τίτλος του πρώτου σκόρερ πήγε στον Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος σημείωσε 35 πόντους έχοντας 15/28 εντός παιδιάς, εκ των οποίων 4/14 σουτ έξω από τα 7.25 μέτρα. Mάλιστα οι Σέλτικς είχαν και δύο σημαντικές απουσίες καθώς απουσίαζαν οι τραυματίες Τζέιλεν Μπράουν και Αλ Χόρφορντ.

Με προβλήματα και οι Χόρνετς, οι οποίοι έχουν «βυθιστεί» στο 6-15 ρεκόρ καθώς ήταν εκτός οι Γκόρντον Χέιγουορντ και Τέρι Ροζίερ. Αμφότεροι πρώην παίκτες της Βοστόνης. Εκείνος που οδήγησε την Σάρλοτ στο σκοράρισμα ήταν ο Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς με 24 πόντους και 4/6 τρίποντα, ενώ άλλους 22 πόντους με 11/18 σουτ πρόσθεσε ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ.

@Photo credits: Twitter: @celtics
 

NBA Τελευταία Νέα