Ντουράντ για Ίρβινγκ: «Ανυπομονούμε για την επιστροφή του»

Ντουράντ για Ίρβινγκ: «Ανυπομονούμε για την επιστροφή του»

Newsroom
Ντουράντ για Ίρβινγκ: «Ανυπομονούμε για την επιστροφή του»

bet365

Να ξαναβρεθεί στο ίδιο παρκέ με τον Καϊρί Ίρβινγκ θέλει ο Κέβιν Ντουράντ, όπως δήλωσε μετά τη νίκη των Νετς επί των Μπλέιζερς.

Οι Μπρούκλιν Νετς επέστρεψαν στις νίκες, με τον Ρόις Ο'Νίλ να σκοράρει 0.7'' πριν το φινάλε, κόντρα στο Πόρτλαντ. Από την πλευρά του ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για τους Καϊρί Ίρβινγκ και Μπεν Σίμονς, με τον δεύτερο να κάνει μία πολύ γεμάτη εμφάνιση έχοντας double-double.

«Ανυπομονούμε να γυρίσει ο Καϊρί. Παίζουμε ένα διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με όσα γινόταν πριν την τιμωρία του. Γνωρίζω πως ο κόουτς θέλει να προσθέσει ένα ακόμα "όπλο"» ήταν τα λόγια του KD για τον Ίρβινγκ, που θυμίζουμε ότι τιμωρήθηκε από τους Νετς για τα αντισημιτικά μηνύματα που προώθησε μέσω του τουίτερ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει μέχρι την Κυριακή.

Όσο για τον Μπεν Σίμονς που θέλει σταδιακά να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο, ο Ντουράντ αναφέρει πως τον εμπιστεύεται. «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνος, επειδή προσπαθεί να βρει τη φόρμα του και τον ρυθμό του. Έκανε καλή δουλειά, καθοδήγησε την επίθεση της ομάδας αλλά και την άμυνά της απόψε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα