Ντουάιτ Χάουαρντ: Για χάρη του άλλαξε το salary cap στην Ταϊβάν (vid)

Ντουάιτ Χάουαρντ: Για χάρη του άλλαξε το salary cap στην Ταϊβάν (vid)

Ντουάιτ Χάουαρντ: Για χάρη του άλλαξε το salary cap στην Ταϊβάν (vid)

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα μετακομίσει στην Ταϊβάν για να παίξει μπάσκετ. Με το αζημίωτο, καθώς θα λάβει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλάζοντας τους όρους του salary cap στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Για χάρη του Ντουάιτ Χάουαρντ το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ταϊβάν θα αλλάξει το βασικό οικονομικό του κανόνα. Βλέπετε, ο 37χρονος σέντερ περίμενε για αρκετό καιρό μία πρόταση από μία ομάδα του NBA, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε επτά διαφορετικές τα προηγούμενα χρόνια.

Η πρόταση από την Ταϊβάν και τους Ταογιουάν Λέοπαρντς δεν ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσε. Αλλά θα το δοκιμάσει. Με το αζημίωτο, αφού οι απολαβές του θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Μπορεί το ποσό να ακούγεται μικρό για τα δεδομένα ενός παίκτη του ΝΒΑ, έστω και πρώην, αλλά είναι δεδομένο ότι θα μπουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη του από την υπογραφή ενός μίνιμουμ συμβολαίου για έναν βετεράνο όπως αυτός.

Διέλυσε το salary cap

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ταογιουάν Λέοπαρντς χρειάστηκε να αλλάξουν το οικονομικό στάτους της λίγκας για να αποκτήσουν τον Χάουαρντ. Μέχρι τώρα το υψηλότερο επιτρεπόμενο συμβόλαιο για έναν ξένο παίκτη έφτανε μέχρι τις 20 χιλιάδες δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι για χάρη του πρωταθλητή με τους Λος Άντζελες Λέικερς σχεδόν... διαλύθηκε!

Την περσινή σεζόν με τους Λέικερς ο Χάουαρντ μέτρησε 6.2 πόντους, 5.9 ριμπάουντ σε 16.2 λεπτά στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα