Σανς: Ο Τζόνσον θα πάρει τη θέση του Κράουντερ στην πεντάδα

Σανς: Ο Τζόνσον θα πάρει τη θέση του Κράουντερ στην πεντάδα

Νίκος Καρφής
Σανς: Ο Τζόνσον θα πάρει τη θέση του Κράουντερ στην πεντάδα

bet365

O Καμ Τζόνσον επωφελείται της διαφαινόμενης αποχώρησης του Τζέι Κράουντερ από τους Σανς.

Φοίνιξ Σανς και Τζέι Κράουντερ συμφώνησαν τη μη συμμετοχή του παίκτη στο training camp , καθώς οι δύο πλευρές αναζητούν προορισμό για την ανταλλαγή του. Ο έμπειρος φόργουορντ με ανάρτηση του στα social media έκραξε το Φοίνιξ, αναφέροντας πως ένας άνθρωπος πρέπει να δουλεύει εκεί που αισθάνεται ότι τον θέλουν και τον χρειάζονται.

Ο Καμ Τζόνσον είναι ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Κράουντερ στην αρχική πεντάδα των Σανς στο «4», αναβαθμίζοντας τον ρόλο του αφού τον πιστεύει πολύ ο Μόντι Γουίλιαμς. Ο floor general Κρις Πολ θα είναι στο «1», ο ηγέτης Ντέβιν Μπούκερ shooting guard, στο «3» το πολυεργαλέίο Μπρίτζες και ο Έιτον που μετά το... σίριαλ παρέμεινε, θα ξεκινάει και φέτος σέντερ.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Tζόνσον είχε 12.4 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 1.5 κλέψιμο και σούταρε με το εντυπωσιακό 42.5% στα τρίποντα, όντας ένας από τους πιο αξιόπιστους σε αυτό τον τομέα στο ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα